+

Pentru supa de pui

Pentru crutoanele aromatizare cu pesto si branza cheddar

Pentru servire

  • Patrunjel 20 g
  1. Pentru supa de pui

    • Pune pieptul de pui la fiert in apa rece,fierbe-l la foc mic sispumeaza-l.
    • Adauga Knorr Bulion de pui Gluten Free si lasa pe foc pana ce carnea este fiarta.
    • Taie ceapa verde rondele, morcovii si telina julienne. Soteaza usor in ulei de masline. Taie patrunjelul verde marunt.
    • Scoate pieptul de pui din supa si taie-l cuburi mici. Pastreazain supa calda pana la momentul servirii.
    • Adauga in supa morcovul si telina sotate silasa la fierttimp de 10 -15 minute.
    • Spre finalul fierberii, adauga taiteii de casa, carnea fiarta, asezoneaza cu Knorr Arome intense Roast Umami, sare si piper negru proaspat macinat.
  2. Pentru crutoanele aromatizare cu pesto si branza cheddar

    • Rade branza cheddar.
    • Taie painea felii subtiri si introdu feliilein cuptorul incalzit la 200° Celsius pentru 5 minute.
    • Scoate feliile de paine,unge-le cu Knorr Primerba Pesto si presara branza cheddar.
    • Introdu in cuptor la 200° Celsius pentru 2-3 minute.
  3. Pentru servire

    • Serveste fierbinte cu patrunjel proaspat taiat si cruton de paine de casa aromatizat cu pesto si branza cheddar.
+