Supa de pui cu taitei

Ingrediente
Supa de pui cu taitei
−
+
€0.0
Pentru supa de pui
Piept de pui
/g
400.0 g
0%
Knorr Bulion de pui
/g
45.0 g
0%
Ceapa verde
/g
100.0 g
0%
Morcovi
/g
150.0 g
0%
Telina
/g
100.0 g
0%
Ulei de masline
/ml
30.0 ml
0%
Taitei de casa
/g
150.0 g
0%
Knorr Condiment Lichid Roast Umami
/g
15.0 g
0%

Sare de mare
/g
0.0 g
0%
Piper
/g
0.0 g
0%
Pentru crutoanele aromatizare cu pesto si branza cheddar
Branza maturata cheddar
/g
100.0 g
0%
Paine de casa
/g
250.0 g
0%
Pentru servire
Patrunjel
/g
20.0 g
0%
/
Pentru supa de pui
-
Piept de pui 400.0 g
-
Knorr Bulion de pui 45.0 g
-
Ceapa verde 100.0 g
-
Morcovi 150.0 g
-
Telina 100.0 g
-
Ulei de masline 30.0 ml
-
Taitei de casa 150.0 g
-
Sare de mare
-
Piper
Pentru crutoanele aromatizare cu pesto si branza cheddar
-
Branza maturata cheddar 100.0 g
-
Paine de casa 250.0 g
Pentru servire
-
Patrunjel 20.0 g
Mod de preparare
-
Pentru supa de pui
- Pune pieptul de pui la fiert in apa rece,fierbe-l la foc mic sispumeaza-l.
- Adauga Knorr Bulion de pui Gluten Free si lasa pe foc pana ce carnea este fiarta.
- Taie ceapa verde rondele, morcovii si telina julienne. Soteaza usor in ulei de masline. Taie patrunjelul verde marunt.
- Scoate pieptul de pui din supa si taie-l cuburi mici. Pastreazain supa calda pana la momentul servirii.
- Adauga in supa morcovul si telina sotate silasa la fierttimp de 10 -15 minute.
- Spre finalul fierberii, adauga taiteii de casa, carnea fiarta, asezoneaza cu Knorr Arome intense Roast Umami, sare si piper negru proaspat macinat.
-
Pentru crutoanele aromatizare cu pesto si branza cheddar
- Rade branza cheddar.
- Taie painea felii subtiri si introdu feliilein cuptorul incalzit la 200° Celsius pentru 5 minute.
- Scoate feliile de paine,unge-le cu Knorr Primerba Pesto si presara branza cheddar.
- Introdu in cuptor la 200° Celsius pentru 2-3 minute.
-
Pentru servire
- Serveste fierbinte cu patrunjel proaspat taiat si cruton de paine de casa aromatizat cu pesto si branza cheddar.