Desi supa din coada de vita este cunoscuta ca un preparat tipic occidental, varianta chinezeasca este incredibil de delicioasa. Iar cand este gatita perfect, carnea pur si simplu se desprinde de pe os. Supa poate fi servita ca si fel de sine statator sau acompaniata de o garnitura din orez.

Ingrediente
Coada de vita
-
Coada de vita 1.0 kg
-
Ulei de porumb 50.0 ml
Baza pentru supa
-
Fasole neagra, inmuiata 100.0 g
-
Brusture, tocat la 1 cm 300.0 g
-
Morcov, tocat la 1 cm 200.0 g
-
Apa 3.0 l
Inainte de servire
-
Frunze de coriandru 10.0 g
Mod de preparare
-
Coada de vita
- Incalziti uleiul de porumb intr-o tigaie, gatiti coada de vita pana cand se rumeneste.
- Puneti deoparte pentru utilizarea ulterioara.
-
Baza pentru supa
- Preincalziti steamer-ul, adaugati toate ingredientele in oala.
- Gatiti la abur pentru 1 ora si 30 de minute.
- Adaugati condimentele si gatiti inca 30 de minute.
-
Inainte de servire
- Turnati supa in boluri si garnisiti cu frunze de coriandru proaspat.
- Gata de servire.