Ingrediente
Pentru bulion
-
Ulei de susan 20.0 ml
-
Pasta de usturoi 20.0 g
-
Pasta de ghimbir 15.0 g
-
Ceapa esalota, taiata marunt 80.0 g
-
Seminte de susan 8.0 g
-
Supa Miso alba 35.0 g
-
Zahar de palmier 8.0 g
-
Sake 30.0 g
-
Apa 1.0 l
Pentru garnitura
-
Taitei Udon sau taitei cu ou 200.0 g
-
Oua 10.0 buc
-
Legatura ceapa verde 1.0 buc
-
Ardei iute rosu 1.0 buc
-
Germeni de fasole 200.0 g
-
Ciuperci brune de fag 100.0 g
-
Kimchi 250.0 g
-
Carne de vita, fiarta 400.0 g
Pentru decorare
-
Seminte de susan, prajite 10.0 g
-
Frunze de coriandru 1.0 g
Mod de preparare
-
Pentru bulion
- Incalzeste uleiul de susan, pasta de usturoi, ghimbirul si ceapa esalota.
- Adauga semintele de susan, sosul de chili si soia, supa miso alba si zaharul de palmier.
- Adauga sake, sosul de soia si bulionul lichid concentrat de vita si aduceti in punctul de fierbere.
- Se lasa putin la infuzat pana ajungeti la calitatea dorita.
-
Pentru garnitura
- Fierbe taiteii si ouale, curata-le si taie-le in jumatate.
- Taie ceapa verde si ardeiul iute in rondele si curata germenii de fasole si ciupercile.
- Taie kimchi si carnea de vita fiarta in felii.
-
Pentru decorare
- Pune intr-un bol garniturile separat si adauga peste bulionul fierbinte obtinut.
- Completeaza supa cu cateva seminte de susan si coriandru.