+

Pentru bulion

Pentru garnitura

  • Taitei Udon sau taitei cu ou 200.0 g
  • Oua 10.0 buc
  • Legatura ceapa verde 1.0 buc
  • Ardei iute rosu 1.0 buc
  • Germeni de fasole 200.0 g
  • Ciuperci brune de fag 100.0 g
  • Kimchi 250.0 g
  • Carne de vita, fiarta 400.0 g

Pentru decorare

  • Seminte de susan, prajite 10.0 g
  • Frunze de coriandru 1.0 g
  1. Pentru bulion

    • Incalzeste uleiul de susan, pasta de usturoi, ghimbirul si ceapa esalota.
    • Adauga semintele de susan, sosul de chili si soia, supa miso alba si zaharul de palmier.
    • Adauga sake, sosul de soia si bulionul lichid concentrat de vita si aduceti in punctul de fierbere.
    • Se lasa putin la infuzat pana ajungeti la calitatea dorita.



  2. Pentru garnitura

    • Fierbe taiteii si ouale, curata-le si taie-le in jumatate.
    • Taie ceapa verde si ardeiul iute in rondele si curata germenii de fasole si ciupercile.
    • Taie kimchi si carnea de vita fiarta in felii.
  3. Pentru decorare

    • Pune intr-un bol garniturile separat si adauga peste bulionul fierbinte obtinut.
    • Completeaza supa cu cateva seminte de susan si coriandru.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu