Ingrediente
Pentru prepararea marinadei pentru muschiul de vita
-
Muschi de vita 700.0 g
-
Ulei de masline 250.0 ml
-
Rozmarin 20.0 g
-
Usturoi 200.0 g
-
Suc proaspat de ananas 500.0 ml
Pentru pregatirea fructelor de mare si a pestelui
-
Creveti Black Tiger 750.0 g
-
Vin alb 200.0 ml
-
Scoici Bivalve 750.0 g
-
File de barbun 750.0 g
-
Coriandru 30.0 g
-
Unt 150.0 g
Pentru prepararea muschiului de vita si a reductiei de vin cu ananas
-
Miere 150.0 g
-
Vin rosu 500.0 ml
Mod de preparare
-
Pentru prepararea marinadei pentru muschiul de vita
- Amesteca Knorr Bulion de vita cu puțin ulei de masline, rozmarin, usturoi, Knorr Sos Chili & soia si sucul de ananas. Aplica marinada uniform pe muschiul de vita si tine la marinat timp de 30 minute.
-
Pentru pregatirea fructelor de mare si a pestelui
- In cealalta tigaie pregateste pestele si fructele de mare. Da fata pestelui si introdu in cuptor la 180°C, timp de 3 minute. Apoi introdu crevetii si scoicile (sau midiile) cu usturoi, coriandru, unt, vin alb si Knorr Primerba Creveti. Lasa la cuptor, sa se reduca, pana obtii un sos legat iar la sfarsit adauga putin mustar.
-
Pentru prepararea muschiului de vita si a reductiei de vin cu ananas
- Dupa 30 de minute scoate muschiul de vita de la marinat; pregateste doua tigai, pe care le pui pe foc. Adauga ulei de masline, aromatizat cu usturoi si coriandru; da fata muschiului pe ambele parti, cu putin rozmarin.
- In aceeasi tigaie se pregateste o reductie de vin rosu cu ananas. Spre final se adauga miere de albine.
- In cuptorul preincalzit la 180°C introdu muschiul de vita timp de 8 minute, apoi lasa-l sa se odihneasca timp de 5 minute.
- Aranjeaza pe farfuria fierbinte toate elementele si serveste cu decor de microplante.