1. Pentru terina

    • Blendeaza muschiul de vita impreuna cu albusuri de oua, Knorr Thai Red Curry si Rama Cremefine 31% multiple aplicatii pana obtii o pasta fina de carne si amesteca cu crevetii.
    • Introdu amestecul in cuptor la 80°C timp de 1 ora.
    • Tempereaza terina si mentine la rece.
  2. Pentru aspicul de dovleac

    • Curata dovleacul de seminte, stropeste cu ulei de masline, impacheteaza in folie de aluminiu si introdu in cuptor la 180°C pana devine moale.
    • Incalzeste 500ml apa, adauga 50 g Knorr Aspic si amesteca. Blendeaza dovleacul copt cu aspicul pana obtii un piure fin.
    • Portioneaza terina in 10 bucati si introdu pralinele in aspicul cu dovleac. Tine pe o tava cu sita la rece. Dupa coagulare, repeta procedura inca o data.
  3. Pentru sosul de chili

    • Adauga intr-o oala Knorr Thai Sweet Chili cu 100 ml apa si fierbe 2 minute.
    • Tempereaza 3 minute si incorporeaza 20 g Knorr Aspic.
    • Proceseaza siropul de chili intr-un blender pana obtii un sos.

  4. Pentru perle

    • Cu ajutorul unei seringi/pipeta, picura Knorr Thai Sweet Chili Jam in uleiul de masline rece (tinut 30 minute la frigider).
    • Amesteca si transfera perlele in apa rece. Amesteca si scurge.

  5. Pentru servire

    • Amesteca crema de branza cu Knorr Primerba Curry.
    • Prajeste pielea de rata intre doua foi de hartie de copt pana devine crocanta.
    • Prajeste susanul si orneaza pralinele.
+