Surf & Turf cu vita si creveti
Descopera idei din bucataria Thailandeza si experimenteaza amestecul ideal de savoare si inedit a aromelor picante combinate cu muschiul de vita si creveti.

Ingrediente
Surf & Turf cu vita si creveti
−
+
€0.0
Pentru terina
Muschi de vita
/g
300.0 g
0%
Creveti Jumbo
/g
200.0 g
0%
Oua
/buc
3.0 buc
0%
Smantana lichida 30% grasime
/ml
40.0 ml
0%
Knorr Thai Curry Rosu
/g
50.0 g
0%
Pentru aspicul de dovleac
Dovleac
/kg
1.0 kg
0%
Knorr Aspic de porc
/g
50.0 g
0%

Poate contine cereale care contin gluten
Poate contine telina si derivate din telina
Ulei de masline
/ml
20.0 ml
0%
Pentru sosul de chili
Knorr Thai Sweet Chilli
/g
50.0 g
0%
Knorr Aspic de porc
/g
20.0 g
0%

Poate contine cereale care contin gluten
Poate contine telina si derivate din telina
Pentru perle
Knorr Thai Sweet Chilli
/g
50.0 g
0%
Ulei de masline
/ml
180.0 ml
0%
Pentru servire
Crema de branza
/g
150.0 g
0%
Piele de rata
/g
200.0 g
0%
Susan negru
/g
80.0 g
0%
/
Pentru terina
-
Muschi de vita 300.0 g
-
Creveti Jumbo 200.0 g
-
Oua 3.0 buc
-
Smantana lichida 30% grasime 40.0 ml
-
Knorr Thai Curry Rosu 50.0 g
Pentru aspicul de dovleac
-
Dovleac 1.0 kg
-
Ulei de masline 20.0 ml
Pentru sosul de chili
-
Knorr Thai Sweet Chilli 50.0 g
Pentru perle
-
Knorr Thai Sweet Chilli 50.0 g
-
Ulei de masline 180.0 ml
Pentru servire
-
Crema de branza 150.0 g
-
Piele de rata 200.0 g
-
Susan negru 80.0 g
Mod de preparare
-
Pentru terina
- Blendeaza muschiul de vita impreuna cu albusuri de oua, Knorr Thai Red Curry si smantana lichida pana obtii o pasta fina de carne si amesteca cu crevetii.
- Introdu amestecul in cuptor la 80°C timp de 1 ora.
- Tempereaza terina si mentine la rece.
-
Pentru aspicul de dovleac
- Curata dovleacul de seminte, stropeste cu ulei de masline, impacheteaza in folie de aluminiu si introdu in cuptor la 180°C pana devine moale.
- Incalzeste 500ml apa, adauga 50 g Knorr Aspic si amesteca. Blendeaza dovleacul copt cu aspicul pana obtii un piure fin.
- Portioneaza terina in 10 bucati si introdu pralinele in aspicul cu dovleac. Tine pe o tava cu sita la rece. Dupa coagulare, repeta procedura inca o data.
-
Pentru sosul de chili
- Adauga intr-o oala Knorr Thai Sweet Chili cu 100 ml apa si fierbe 2 minute.
- Tempereaza 3 minute si incorporeaza 20 g Knorr Aspic.
- Proceseaza siropul de chili intr-un blender pana obtii un sos.
-
Pentru perle
- Cu ajutorul unei seringi/pipeta, picura Knorr Thai Sweet Chili Jam in uleiul de masline rece (tinut 30 minute la frigider).
- Amesteca si transfera perlele in apa rece. Amesteca si scurge.
-
Pentru servire
- Amesteca crema de branza cu Knorr Primerba Curry.
- Prajeste pielea de rata intre doua foi de hartie de copt pana devine crocanta.
- Prajeste susanul si orneaza pralinele.