Ingrediente
Prepararea conopidei prajite
-
Buchetele de conopida 900.0 g
-
Pesmet panko 400.0 g
-
Sare Si Piper, Dupa Gust
-
Lapte vegetal neindulcit 400.0 ml
-
Faina 400.0 g
Prepararea salatei de mango verde
-
Varza rosie, juliene 230.0 g
-
Mango verde, juliene 230.0 g
-
Coriandru tocat 30.0 g
-
Otet din vin alb 120.0 ml
-
Sare Si Piper, Dupa Gust
Prepararea maionezei picante
Asamblarea taco-ului
-
Foi de tortillas 30.0 buc
-
Salata rosie, tocata 150.0 g
-
Frunze de coriandru 15.0 g
Mod de preparare
-
Prepararea conopidei prajite
- Blansati buchetelele de conopida timp de 2 minute
- Se amesteca faina cu sarea si piperul. Se adauga laptele vegetal. Aluatul obtinut ar trebui sa aiba o consistenta usor mai subtire ca a unui alutat de clatite pufoase. Dati buchetelele de conopida prin aceasta compozitie.
- Lasati surplusul de aluat sa se scurga apoi dati conopida prin pesmet.
- Prajiti conopida la 190 °C pâna când aceasta devine crocanta si rumena si condimentati cu sare si piper.
-
Prepararea salatei de mango verde
- Se amesteca varza rosie, mango, coriandru si se adauga otetul de vin alb. Condimentati dupa gust cu sare si piper.
- Taiati fasii frunzele de salata.
-
Prepararea maionezei picante
- Amestecati Hellmann's® One Hand Sos Salsa si Hellmann's Sos de Maioneza Vegan. Transferati intr-o sticla si refrigerati.
-
Asamblarea taco-ului
- Incalziti foile de tortilla. Umpeti fiecare foaie de tortilla cu salata tocata, salata de mango verde si conopida prajita.
- Stropiti cu sosul de maioneza picanta si garnisiti cu coriandru. Serviti trei taco per portie.