+

Prepararea conopidei prajite

  • Buchetele de conopida 900 g
  • Pesmet panko 400 g
  • Sare si piper, dupa gust
  • Lapte vegetal neindulcit 400 ml
  • Faina 400 g

Prepararea salatei de mango verde

  • Varza rosie, juliene 230 g
  • Mango verde, juliene 230 g
  • Coriandru tocat 30 g
  • Otet din vin alb 120 ml
  • Sare si piper, dupa gust

Prepararea maionezei picante

Asamblarea taco-ului

  • Foi de tortillas 30 buc
  • Salata rosie, tocata 150 g
  • Frunze de coriandru 15 g
  1. Prepararea conopidei prajite

    • Blansati buchetelele de conopida timp de 2 minute
    • Se amesteca faina cu sarea si piperul. Se adauga laptele vegetal. Aluatul obtinut ar trebui sa aiba o consistenta usor mai subtire ca a unui alutat de clatite pufoase. Dati buchetelele de conopida prin aceasta compozitie.
    • Lasati surplusul de aluat sa se scurga apoi dati conopida prin pesmet.
    • Prajiti conopida la 190 °C pâna când aceasta devine crocanta si rumena si condimentati cu sare si piper.
  2. Prepararea salatei de mango verde

    • Se amesteca varza rosie, mango, coriandru si se adauga otetul de vin alb. Condimentati dupa gust cu sare si piper.
    • Taiati fasii frunzele de salata.
  3. Prepararea maionezei picante

    • Amestecati Hellmann's® One Hand Sos Salsa si Hellmann's Sos de Maioneza Vegan. Transferati intr-o sticla si refrigerati.
  4. Asamblarea taco-ului

    • Incalziti foile de tortilla. Umpeti fiecare foaie de tortilla cu salata tocata, salata de mango verde si conopida prajita.
    • Stropiti cu sosul de maioneza picanta si garnisiti cu coriandru. Serviti trei taco per portie.