Ingrediente
Pentru fileul de peste
-
FIle de peste 1500.0 g
-
Ulei de floarea soarelui 150.0 ml
-
Pesmet 150.0 g
-
Sare
-
Piper
-
Faina 100.0 g
-
Oua 2.0 buc
Pentru salata coleslaw
-
Varza alba 900.0 g
-
Varza rosie 900.0 g
-
Ceapa rosie
-
Ceapa verde 75.0 g
-
Telina apio 100.0 g
Pentru sos
-
Knorr Sos Salsa 400.0 ml
-
Ceapa rosie 270.0 g
-
Rosii 300.0 g
-
Coriandru proaspat 40.0 g
-
Smantana lichida 15% grasime 150.0 ml
-
Lamaie 4.0 buc
-
Sare
-
Piper
Pentru servire
-
Foi de tacos (tortilla) 20.0 buc
-
Avocado 4.0 buc
-
Ceapa verde
Mod de preparare
-
Pentru fileul de peste
- Portioneaza fileurile de peste si ai grija sa nu depaseasca dimensiunea foilor de tacos, condimenteaza cu sare, piper si da-le prin faina, ou batut si pesmet, apoi prajeste-le in ulei.
-
Pentru salata coleslaw
- Taie varza alba, varza rosie ,ceapa rosie si telina apio julienne. Toaca ceapa verde.
- Amesteca varza alba, varza rosie, telina Apio, ceapa rosie si ceapa verde.
-
Pentru sos
- Amesteca Knorr Sos Salsa cu ceapa rosie, rosii taiate cuburi si coriandru.
- Amesteca iaurtul, smantana lichida, sucul de lamaie, sare si piper, omogenizand bine.
-
Pentru servire
- Monteaza tacos, turnand putin sos salsa, apoi adaugand fileurile de peste.
- Deasupra toarna putin sos salsa, salata Coleslaw, crema de iaurt, apoi finiseaza cu cuburi de avocado si ceapa verde.