Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat

  • Taitei Udon sau taitei cu ou 100.0 g
  • The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks 1.75 kg 160.0 g
  • Ceapa, taiata fasii 120.0 g
  • Catel de usturoi, taiat marunt 3.0 buc
  • Mazare verde mange tout 150.0 g
  • Broccoli tanar 150.0 g
  • Ciuperci Shiitake 150.0 g
  • Salata pakchoi, taiata pe diagonala 1.0 buc
  • Ceapa verde, fire 5.0 buc
  • Dulceata De Ardei Iute
  • Seminte Susan Negru

De la iubitorii de carne pentru iubitorii de carne, The Vegetarian Butcher va ofera proteine din plante cu gustul si textura carnii.

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Fierbeti taiteii conform indicatiilor de pe eticheta, scurgeti apa in care a fiert si raciti sub jet de apa rece.
    • Opariti cateva secunde legumele,: broccoli tanar, mazarea verde mange tout, salata pakchoi, ciupercile shiitake pentru a le sota la wok mai tarziu.
    • Adaugati putin ulei in wok si incingeti la foc mediu spre mare.
    • Prajiti fasiile de NoChicken chunks pana devin crispy.
    • Adaugati in tigaie, ceapa, usturoiul si ciupercile shiitake si prajiti-le rapid, dar sa ramana crocante.
    • Stingeti cu sos de soia si gem de ardei dulce. Adaugati taiteii si incaliti rapid.
    • Amestecati rapid, asezonati cu sare si piper, dupa gust, adaugati la final rondele de ceapa verde si seminte de susan negru.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu