+

Pentru patagonian fish

  • Patagonian fish baton 150 g
  • Rama Cremefine 31% multiple aplicatii 400 ml
  • Knorr Aspic 60 g
  • Albus de ou 2 buc
  • Sare 22 g

Pentru somon

  • Somon baton 150 g
  • Foi de alge 4 buc
  • Creveti 4 buc

Pentru crusta verde

  • Pesmet panko 100 g
  • Parmezan 20 g
  • Patrunjel 10 g
  • Coriandru 10 g
  • Usturoi 5 g
  1. Pentru patagonian fish

    • Fileteaza pestele, dupa care taie un baton de lungimea formei de terina sicugrosimeade 1.5cm.
    • Taie resturile de peste cubulate si blendeaza impreuna cu albusul de ou si sarea,dupa care pune compozitia rezultata intr-un bol si incorporeaza in ea Rama Cremefine Multiple aplicatii 31 %.
    • Separat, hidrateaza Knorr Aspic in putina apa calda, tempereaza si incorporeaza in mousse-ul de peste, dupa care pune in pos.
  2. Pentru somon

    • Inveleste batonasele de somon si patagonian fish in foi de alge (nori).
    • Ruleaza folie alimentara in forma terinei si toarna cu posul un strat de mousse de peste, dupa care pune crevetii (cruzi), acopera cu un strat subtire de mousse, niveleaza, acopera cu folia de plastic si pune folie de aluminiu deasupra.
    • Da la cuptor la 85°C, timp de 60 de minute, apoi lasa la racit.
  3. Pentru crusta verde

    • Blendeaza patrunjelul, coriandrul, usturoiul, parmezanul si pesmetul Panko.
+