1. Pentru tocana

    • Curatati legumele, tocati ceapa, morcovii si prazul.
    • Incalziti jumatate din cantitatea de ulei intr-o tigaie, adaugati legumele si gatiti timp de 5 minute, apoi adaugati cimbru si usturoiul.
    • Adaugati lintea, apa, Knorr Concentrat de ciuperci si Knorr Concentrat de legume, apoi fierbeti timp de 10 minute.
    • Adaugati Knorr Sos Bolognese si ingrosati sosul Knorr Rantas alb, apoi luati vasul de pe foc.
    • Taiati ciupercile de-a lungul, apoi incalziti uleiul ramas si frigeti timp de 2 minute pe fiecare parte, apoi puneti-le deoparte.
    • Curatati si taiati cartofii subtiri, apoi turnati uleiul de floarea soarelui incalzit sa acopere toti cartofii.
    • Turnati jumatate din umplutura intr-un vas, apoi adaugati un strat de ciuperci, repetati si terminati cu un strat de cartofi.
    • Acoperiti cu folie de aluminiu, apoi introduceti in cuptor si coaceti pentru 30 de minute.
    • Indepartati folia si continuati sa gatiti timp de 15 minute sau pana se rumenesc.