+

Pentru tocanita de cerb

Pentru crema de dovleac

  1. Pentru tocanita de cerb

    • Curata ceapa rosie, toaca marunt si apoi caleste in ulei.
    • Adauga carnea taiata cubulete, condimenteaza cu sare si piper, apoi adauga Knorr Primerba Ierburi de Provence.
    • Rumeneste carnea usor, stinge cu vin rosu si cu apa, apoi adauga castanele intregi.
    • Dupa ce carnea s-a inmuiat, adauga ciupercile.
    • Prepara sosul Knorr Demi-glace conform indicatiilor, iar la final adauga vinul.
    • Toarna sosul peste carne. Lasa la foc mic pana scade.
  2. Pentru crema de dovleac

    • Curata dovleacul , taie-l cuburi si fierbe-l cu putin zahar in apa pentru gust.
    • Prepara crema de dovleac in Thermomix, unde se adauga si Knorr amidon de porumb.
  3. Pentru servire

    • Aseaza in farfurie crema de dovleac, apoi tocanita de cerb si armonizeaza cu ulei de wasabi.