Ingrediente
Pentru tocanita de cerb
-
Pulpa de cerb 2.0 kg
-
Ciuperci zbarciogi congelate/proaspete 200.0 g
-
Castane 150.0 g
-
Vin rosu 500.0 ml
-
Ceapa rosie 200.0 g
Pentru crema de dovleac
-
Dovleac 3.0 kg
Mod de preparare
-
Pentru tocanita de cerb
- Curata ceapa rosie, toaca marunt si apoi caleste in ulei.
- Adauga carnea taiata cubulete, condimenteaza cu sare si piper, apoi adauga Knorr Primerba Ierburi de Provence.
- Rumeneste carnea usor, stinge cu vin rosu si cu apa, apoi adauga castanele intregi.
- Dupa ce carnea s-a inmuiat, adauga ciupercile.
- Prepara sosul Knorr Demi-glace conform indicatiilor, iar la final adauga vinul.
- Toarna sosul peste carne. Lasa la foc mic pana scade.
-
Pentru crema de dovleac
- Curata dovleacul , taie-l cuburi si fierbe-l cu putin zahar in apa pentru gust.
- Prepara crema de dovleac in Thermomix, unde se adauga si Knorr amidon de porumb.
-
Pentru servire
- Aseaza in farfurie crema de dovleac, apoi tocanita de cerb si armonizeaza cu ulei de wasabi.