Tochitura de porc cu mujdei de usturoi
Pastreaza gustul bucatariei romanesti cu o reteta delicioasa de tochitura de porc si mujdei de usturoi, alaturi de un sos parfumat de ierburi proaspete.

Ingrediente
Pentru tochitura
-
Carne de porc 1.4 kg
-
Ulei de floarea soarelui 100 ml
-
Usturoi 500 g
-
Piper boabe 3 g
-
Sare de mare 30 g
-
Boia de ardei dulce 5 g
-
Vin alb 100 ml
Pentru sos
Mod de preparare
-
Pentru tochitura
- Taie carnea cuburi si inabus-o in ulei cu adaos de apa.
- Cand este aproape inabusita adauga piperul proaspat macinat, boia de ardei dulce si sarea. Spre sfârsitul tratarii termice adauga vinul si usturoi pisat.
-
Pentru sos
- Pentru sosul de usturoi pregateste o supa clara de legume din apa adusa la temperatura de fierbere si Knorr Concentrat de Legume.
- Taie usturoiul marunt si piseaza-l cu sare pana obtii o pasta in care adaugi supa clara.