+

Pentru chiftelute

Pentru servire

  • Salata mixta
  1. Pentru chiftelute

    • Adauga crevetii decorticati in blender si marunteste la viteza mica. Asezoneaza cu zahar, Knorr Primerba Creveti si sos de peste.
    • Adauga Knorr Thai Red Curry, blendeaza si adauga apoi galbenusurile de ou. Blendeaza din nou la viteza mare si transforma in pasta.
    • Transfera intr-un bol, adauga ceapa, fasolea verde lunga si frunzele de kaffir lime, taiate fin.
    • Intr-un bol adauga 2 lingurite de ulei vegetal si unge-te si pe palme cu el. Modeleaza amestecul in chiftele plate cu un diametru de 5 cm. Aplatizeaza.
    • Incalzeste uleiul vegetal in tigaia wok la foc mediu. Cand este fierbinte, adauga chifteaua de creveti si prajeste la foc mediu pana devine aurie. Scoate din tigaie si lasa la scurs pe o bucata de prosop de hartie pentru bucatarie.

  2. Pentru servire

    • Aranjeaza pe o farfurie un mix de frunze de salata si serveste alaturi chiftele picante de creveti.

+