+

Amestecul de grau incoltit

  • Grau incoltit, spalat si scurs 120 g
  • Apa 240 ml

Tofu din grau incoltit

Tofu si amestecul de faina

  • Malai 15 g
  • Faina cu agent de crestere incorporat 15 g
  • Faina 30 g
  • Apa 60 ml

Amestecul de malai

  • Malai 8 g
  • Apa 12 ml

Legume stir fry

  1. Amestecul de grau incoltit

    • Folosind un blender, amestecati graul incoltit si apa pana obtineti un amestec fin.
  2. Tofu din grau incoltit

    • Intr-un bol, amestecati oule batute, mixul din grau incoltit, laptele de soia si Knorr Concentrat de Legume, pana se omogenizeaza compozitia.
    • Turnati amestecul intr-un alt vas, adaugati graul incoltit taiat la 3 cm si amestecati bine.
    • Asezati folie alimentara intr-o forma patrata si turnati amestecul. Gatiti la abur timp de 15 minute.
    • Lasati-l sa se raceasca inainte de portionare.
    • Puneti deoparte pentru utilizarea ulterioara.
  3. Tofu si amestecul de faina

    • Intr-un wok, incalziti uleiul la 200 ° C.
    • Intr-un bol, amestecati toate ingredientele.
    • Dati tofu din grau incoltit prin amestecul de faina si prajiti-l pana se rumeneste complet.
  4. Amestecul de malai

    • Amestecati ingredientele impreuna si lasati-le deoparte.
  5. Legume stir fry

    • Intr-un wok, gatiti rapid usturoiul, ghimbirul si chili pana isi elibereaza aromele.
    • Adaugati legumele si gatiti la foc mare.
    • Adaugati condimentele, apa si amestecati.
    • Adaugati usor amestecul de malai pentru a da consistenta.