Tofu din grau incoltit cu arpagic, germeni de fasole si ciuperci Shimeji
Tofu din grau incoltit castiga popularitate in restaurantele chinezesti, deoarece oaspetii preocupati de sanatate apreciaza avantajele acestui ingredient vegetal. In aceasta reteta, tofu din grau incoltit este servit uscat, cu arpagic si ciuperci Shimeiji care adauga arome complementare.

Ingrediente
Tofu din grau incoltit cu arpagic, germeni de fasole si ciuperci Shimeji
−
+
€0.0
Amestecul de grau incoltit
Grau incoltit, spalat si scurs
/g
120.0 g
0%
Apa
/ml
240.0 ml
0%
Tofu din grau incoltit
Grau incoltit, 3 cm
/g
100.0 g
0%
Oua
/g
150.0 g
0%
Lapte de soia neindulcit
/g
250.0 g
0%
Tofu si amestecul de faina
Malai
/g
15.0 g
0%
Faina cu agent de crestere incorporat
/g
15.0 g
0%
Faina
/g
30.0 g
0%
Apa
/ml
60.0 ml
0%
Amestecul de malai
Malai
/g
8.0 g
0%
Apa
/ml
12.0 ml
0%
Legume stir fry
Ghimbir (radacina), feliat
/g
20.0 g
0%
Usturoi tocat
/g
20.0 g
0%
Ardei iute rosu, feliat
/g
10.0 g
0%
Arpagic blansat
/g
50.0 g
0%
Germeni de fasole, blansati
/g
50.0 g
0%
Ciuperci Shimeji, blansate
/g
50.0 g
0%
Sare
/g
2.0 g
0%
Zahar
/g
4.0 g
0%
Apa
/ml
60.0 ml
0%
/
Amestecul de grau incoltit
-
Grau incoltit, spalat si scurs 120.0 g
-
Apa 240.0 ml
Tofu din grau incoltit
-
Grau incoltit, 3 cm 100.0 g
-
Oua 150.0 g
-
Lapte de soia neindulcit 250.0 g
Tofu si amestecul de faina
-
Malai 15.0 g
-
Faina cu agent de crestere incorporat 15.0 g
-
Faina 30.0 g
-
Apa 60.0 ml
Amestecul de malai
-
Malai 8.0 g
-
Apa 12.0 ml
Legume stir fry
-
Ghimbir (radacina), feliat 20.0 g
-
Usturoi tocat 20.0 g
-
Ardei iute rosu, feliat 10.0 g
-
Arpagic blansat 50.0 g
-
Germeni de fasole, blansati 50.0 g
-
Ciuperci Shimeji, blansate 50.0 g
-
Sare 2.0 g
-
Zahar 4.0 g
-
Apa 60.0 ml
Mod de preparare
-
Amestecul de grau incoltit
- Folosind un blender, amestecati graul incoltit si apa pana obtineti un amestec fin.
-
Tofu din grau incoltit
- Intr-un bol, amestecati oule batute, mixul din grau incoltit, laptele de soia si Knorr Concentrat de Legume, pana se omogenizeaza compozitia.
- Turnati amestecul intr-un alt vas, adaugati graul incoltit taiat la 3 cm si amestecati bine.
- Asezati folie alimentara intr-o forma patrata si turnati amestecul. Gatiti la abur timp de 15 minute.
- Lasati-l sa se raceasca inainte de portionare.
- Puneti deoparte pentru utilizarea ulterioara.
-
Tofu si amestecul de faina
- Intr-un wok, incalziti uleiul la 200 ° C.
- Intr-un bol, amestecati toate ingredientele.
- Dati tofu din grau incoltit prin amestecul de faina si prajiti-l pana se rumeneste complet.
-
Amestecul de malai
- Amestecati ingredientele impreuna si lasati-le deoparte.
-
Legume stir fry
- Intr-un wok, gatiti rapid usturoiul, ghimbirul si chili pana isi elibereaza aromele.
- Adaugati legumele si gatiti la foc mare.
- Adaugati condimentele, apa si amestecati.
- Adaugati usor amestecul de malai pentru a da consistenta.