+

Pentru preparat

  1. Pentru preparat

    • Portionati fileurile de ton rosu in 10 bucati. Dizolvati putin amidon in apa rece. Bateti 2 oua cu putina sare si piper. 
    • Fierbeti 5 oua in apa cu putin otet. Raciti ouale, decojiti-le si marinati-le in sos de soia indonezian aproximativ 4 ore.
    • Frigeti bucatile de ton rosu pe toate partile intr-o tigaie incinsa unsa cu putin ulei. Treceti fileurile pregatite prin amestec de susan alb si negru. 
    • Portionati tofu silk in 10 buc. Treceti bucatile de tofu silk prin amidon, ou batut si pesmet panko.
    • Prajiti in ulei incins la 185 de grade Celsius aproximativ 1 minut.
    • Puneti un vas cu apa la fiert, cand a inceput sa fiarba adaugati taiteii de orez, lasati sa se hidrateze timp de 3 minute. 
    • Adaugati intr-un bol 2 lingurite de Primerba Pesto asiatic, adaugati taiteii de orez si amestecati pentru omogenizare.
    • Taiati fileul de ton rosu in crusta de susan in felii subtiri.
    • Montati pe farfurie salata de alge wakame in mijloc si presarati susan alb si negru. Deasupra asezati tofu silk in crusta de pesmet panko, iar langa, taitei de orez aromatizati si feliile de ton rosu in crusta de susan alb si negru. 
    • Adaugati un filigran de sos de chili si soia deasupra bucatilor de tofu in crusta de panko, iar langa o felie de ou marinat in sos de soia si decor de microplante. 
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu