Menu

Ingrediente

+

Pentru Preparat

  • Morcovi 450.0 g
  • Scortisoara 15.0 g
  • Ananas cuburi 150.0 g
  • Bicarbonat - Lingurite 2.0 buc
  • Ulei de floarea soarelui 330.0 ml
  • Faina 350.0 g
  • Stafide 220.0 g
  • Nuca 125.0 g
  • Oua 3.0 buc
  • Zahar 400.0 g
  • Sare 5.0 g
  • Carte D'Or Mousse cappuccino 200.0 g
  • Lapte 400.0 ml
  • Rama Cremefine 31% multiple aplicații 100.0 ml
  • Mix Fructe de Pădure 500.0 g
  • Carte D’Or Topping Fructe de Padure 50.0 g
  • Zmeura proaspata 50.0 g
  • Mure proaspete 50.0 g
  • Afine proaspete 50.0 g

...

Mod de preparare

  1. Pentru Preparat

    • Pregătește tortul de morcovi: rade morcovii pe răzătoarea fină, amestecă ouăle cu zahărul și uleiul de floarea-soarelui, amestecă făina cu bicarbonat și sare, combină compozițiile și adaugă scorțișoara, ananas cuburi, stafidele și miezul de nucă, copt în cuptor și zdrobit.
    • Pune compoziția în tava tapetată cu hârtie cerată și introdu în cuptorul preîncălzit la 160 de grade Celsius pentru 45-50 de minute. După ce s-a copt, scoate din tavă și lasă să se tempereze, apoi porționează.
    • Pregătește mousse-ul de cappuccino din lapte, Rama Cremefine 31% multiple aplicații, rece și Carte D’Or Mousse Cappuccino cu ajutorul unui mixer, mixează 1 minut la viteză mică, continuă cu viteză mare timp de 6-7 minute. Ține la rece până în momentul montării/servirii.
    • Pregătește sosul de fructe de pădure: într-o tigaie adaugă fructele de pădure congelate, fierbe până când scade lichidul, apoi adaugă Carte D’Or Topping fructe de pădure și fierbe până când ajunge la consistența dorită.
    • Pregătește farfuria sau platoul – tort de morcovi și scorțișoară, mousse Cappuccino, sos de fructe de pădure și decor de fructe proaspete.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu