Ingrediente
Pentru wrap
-
Wrap fara gluten 10.0 buc
-
Quinoa 300.0 g
-
Ton in conserva 250.0 g
-
Fasole alba Cannellini 300.0 g
-
Ceapa rosie 50.0 g
-
Castravete 100.0 g
-
Rosii 300.0 g
-
Lamaie 1.0 buc
-
Ulei de masline 40.0 ml
-
Frunze menta 10.0 g
-
Otet balsamic 20.0 ml
-
Rucola 150.0 g
Mod de preparare
-
Pentru wrap
15 min- Se amesteca quinoa, tonul, fasolea alba (scursa si clatita), ceapa rosie, castravetele si rosia, toate taiate cubulete.
- Se amesteca sucul de lamaie, uleiul de masline si menta maruntita si se bat bine cu telul pentru a se omogeniza, apoi se incorporeaza in mixul de ton.
- Se pregateste wrapul cu salata de ton, rucola si maioneza amestecata cu otet balsamic.
- Se serveste imediat.