Menu

Ingrediente

+

Pentru wrap

  • Wrap fara gluten 10.0 buc
  • Quinoa 300.0 g
  • Ton in conserva 250.0 g
  • Fasole alba Cannellini 300.0 g
  • Ceapa rosie 50.0 g
  • Castravete 100.0 g
  • Rosii 300.0 g
  • Lamaie 1.0 buc
  • Ulei de masline 40.0 ml
  • Frunze menta 10.0 g
  • Otet balsamic 20.0 ml
  • Hellmann's Sos de Maioneza Light 5 kg 300.0 g
  • Rucola 150.0 g

Descopera o reteta inspirata fara gluten.

...

Mod de preparare

  1. Pentru wrap

    15 min
    • Se amesteca quinoa, tonul, fasolea alba (scursa si clatita), ceapa rosie, castravetele si rosia, toate taiate cubulete.
    • Se amesteca sucul de lamaie, uleiul de masline si menta maruntita si se bat bine cu telul pentru a se omogeniza, apoi se incorporeaza in mixul de ton.
    • Se pregateste wrapul cu salata de ton, rucola si maioneza amestecata cu otet balsamic.
    • Se serveste imediat.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu