Wrap cu ton si fasole alba
Descopera o reteta inspirata fara gluten.

Ingrediente
Wrap cu ton si fasole alba
−
+
€0.0
Pentru wrap
Wrap fara gluten
/buc
10.0 buc
0%
Quinoa
/g
300.0 g
0%
Ton in conserva
/g
250.0 g
0%
Fasole alba Cannellini
/g
300.0 g
0%
Ceapa rosie
/g
50.0 g
0%
Castravete
/g
100.0 g
0%
Rosii
/g
300.0 g
0%
Lamaie
/buc
1.0 buc
0%
Ulei de masline
/ml
40.0 ml
0%
Frunze menta
/g
10.0 g
0%
Otet balsamic
/ml
20.0 ml
0%
Hellmann's Sos de Maioneza Light 5 kg
/g
300.0 g
0%

Rucola
/g
150.0 g
0%
/
Pentru wrap
-
Wrap fara gluten 10.0 buc
-
Quinoa 300.0 g
-
Ton in conserva 250.0 g
-
Fasole alba Cannellini 300.0 g
-
Ceapa rosie 50.0 g
-
Castravete 100.0 g
-
Rosii 300.0 g
-
Lamaie 1.0 buc
-
Ulei de masline 40.0 ml
-
Frunze menta 10.0 g
-
Otet balsamic 20.0 ml
-
Rucola 150.0 g
Mod de preparare
-
Pentru wrap
15 min- Se amesteca quinoa, tonul, fasolea alba (scursa si clatita), ceapa rosie, castravetele si rosia, toate taiate cubulete.
- Se amesteca sucul de lamaie, uleiul de masline si menta maruntita si se bat bine cu telul pentru a se omogeniza, apoi se incorporeaza in mixul de ton.
- Se pregateste wrapul cu salata de ton, rucola si maioneza amestecata cu otet balsamic.
- Se serveste imediat.