Menu

Operand in peste 70 de piete din intreaga lume, Unilever Food Solutions este unitatea specializata in serviciul alimentar (HoReCa) al Unilever. Portofoliul nostru cuprinde multe dintre brandurile de top din lume, cum ar fi Knorr, Hellmann's, Rama si Carte D'or.

Prin combinarea unui portofoliu de produse de clasa mondiala, cunoasterea clientilor nostri si a investitiilor in personalul nostru, oferim o crestere anuala prin oferirea de solutii personalizate pentru bucatari si furnizori, ajutandu-i sa-si extinda afacerea si sa faca ceea ce le place.

Produsele Unilever sunt incercate in fiecare zi, in intreaga lume. Marcile noastre sunt de incredere peste tot si, ascultand oamenii care le cumpara, am devenit una dintre cele mai de succes companii de bunuri de larg consum din lume. In fiecare zi, 2.5 miliarde de persoane folosesc produsele Unilever pentru a arata bine, pentru a se simti bine si pentru a se bucura cat mai mult de viata - oferindu-ne oportunitatea unica de a construi un viitor mai luminos.

Produse si servicii create de bucatari pentru bucatari.

Unilever Food Solutions

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu