Menu

Retetele verii sunt mai gustoase si mai usor de preparat. Asigura-te ca esti printre primii 50 care comanda Knorr Bulion Lichid de Crustacee sau Knorr Mise en Place Pasta de Sofran si le primesti GRATUIT.

Aducem marea in farfuriile preparate de tine. Este vremea fructelor de mare si avem solutiile pentru cele mai savuroase retete de inspiratie mediteraneana.

Daca intri in campania noastra, ai sansa de a primi noile produse Knorr GRATUIT. Intre 21 mai si 25 iunie, primele 50 de persoane care comanda Knorr Bulion Lichid de Crustacee si primele 50 de persoane care comanda Knorr Mise en Place Pasta de Sofran primesc produsele GRATUIT!

Knorr Bulion Lichid de Crustacee imbogateste textura preparatelor si savoarea ingredientelor folosite in retetele cu fructe de mare, in doar 5 minute. Poate fi utilizat in preparate calde, in bazele mancarurilor sau in sosuri. Se dizolva si este gata in 5 minute, conferind preparatelor cu fructe de mare si crustacee extra aroma.

Knorr Mise en Place Pasta de Sofran este ideal in aperitive, in produsele cu peste, fructe de mare, in garnituri si in sosuri. Este perfect pentru risotto sau paella si se prepara rapid! In doar 2 minute de fierbere, preparatul tau devine mai aromat. In plus, nu vei fi nevoit sa maresti bugetul restaurantului tau, doar 20 de grame din pasta de sofran fiind suficiente pentru 1 litru de apa.

Regulamentul campaniei "Fii primul care incearca gusturile verii!" il gasesti aici

Regulamentul campaniei "Fii primul care incearca gusturile verii! - Etapa a 2-a" il gasesti aici.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu