Menu

Cu putin timp in urma am explorat aromele mediteraneene, de la uleiul de masline extravirgin al preparatelor grecesti, la pastele Italiei, de la paella si fructele de mare ale Spaniei, pana la condimentele si aromele bogate ale Marocului, de la gusturile satioase ale Turciei, pana la savorile complexe ale bucatariei franceze. Si pentru ca nu am incheiat calatoria prin Mediterana, completam experienta culinara de anul trecut, cu alte 3 preparate gustoase.

Chef Marcos Antonio Cano Ruiz a preparat trei retete ce se inspira din preparatele mediteraneene. Le poti incerca in aceasta vara sau te poti inspira din ingredientele folosite de bucatarii profesionisti. Si cum retetele mediteraneene sunt bogate in peste, fructe de mare si legume, ingredientele folosite de Chef Marcos au fost completate eficient de Knorr Bulion Lichid de Crustacee si Knorr Mise en Place Pasta de Sofran.

Ideale in accentuarea savorilor mediteraneene, versatile in utilizare, produsele Knorr Bulion Lichid de Crustacee si Knorr Mise en Place Pasta de Sofran confera textura si gust in cateva minute, oricaror preparate. De la supe la preparate calde, pana la salate sau preparate cu peste, de la paste la risotto sau paella, si pana la garnituri sau sosuri aromate, produsele Knorr sunt usor de dozat si completeaza perfect ingredientele folosite.

Am pregatit aceste 3 retete noi mediteraneene pentru a demonstra versatilitatea gamei Knorr pentru preparatele din fructe de mare. Salata de quinoa cu fructe de mare este o varianta usoara, cu texturi diferite si arome de inspiratie spaniola. Caldereta de marisco (tocana din peste si fructe de mare) ne duce cu gandul tot la iberici si pasiunea lor pentru ingredientele sanatoase ale Mediteranei. Lupul de mare cu piper negru si sos de praz cu sofran este o farfurie eclectica in care se intalnesc cu succes aromele intregului bazin al Mediteranei.

Toate au la baza ingredientele de nelipsit in orice bucatarie: Knorr Bulion Lichid de Crustacee si Knorr Mise en Place Pasta de Sofran. Si pe toate le poti pregati in bucataria ta. Nu ne ramane altceva de facut decat sa te invitam sa creezi si tu farfuriile preparate de Chef Marcos.

Descarca cele 3 retete!

Descarca cele 3 retete!

Completeaza formularul de mai jos si descopera retetele pregatite de Chef Marcos Antonio Cano Ruiz.

Completeaza cu datele tale si apoi verifica adresa de e-mail

Gaseste restaurantul la care lucrezi folosind algoritmul Google. Iti va usura completarea.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu