An dupa an, trendurile se schimba si se reinventeaza. Esti curios sa stii ce se cauta pentru 2017? De la miniaturi la nostalgie, de la dessert corner la arome inedite impartasite, toate sunt delicioase!

Miniaturi

Miniaturi

Variantele in miniatura ale deserturilor clasice sunt in centrul atentiei. Sunt atat de indragite incat sunt savurate chiar si intre mese! Combina ciocolata neagra, amaruie, picanta sau alba cu fructe si obtii un mix incantator pentru orice gust.

Cu totii vrem sa gustam cat mai multe arome si cat mai multe texturi.

Pastrand aceasta dorinta in minte, a aparut trendul deserturilor in miniatura ce invita la o degustare prelungita: macarons, mini-cupcakes, mini-prajituri si mini-biscuiti.

Fiind mult mai mici, invitatii tai pot gusta dintr-un mini-cheesecake si dintr-un mini-cupcake, mini-lava cake sau mini-mousse-uri fara sa fie nevoiti sa aleaga ce sa savureze. Ofera-le bucuria de a imparti emotia unui desert de top, printr-un platou de mini-prajituri facute cu produsele Carte D’Or ce te ajuta sa economisesti timp, fara sa faci rabat la gust.

Creme Brulee

Nostalgie

Aromele de ciocolata, cocos, migdale, frisca si caramel, raman in trend si anul acesta, insa revin puternic pe deserturi precum Ora 12, Excelent, Savarina, Crema de zahar ars, chiar clatitele cu Nutella adorate de copii.

Indragostitii de dulce vor aprecia intotdeauna revenirea unui gust consacrat, dar restilizat, chiar modernizat. Poti pregati clientilor tai o delicioasa crema de zahar ars cu Carte D’Or Crème Caramel si Carte D’Or Topping Caramel, un gust ce aduce mereu amintiri placute!

Desert de eveniment

Dessert corner

Pentru evenimente, anul 2016 a fost unul colorat. Acest trend continua si in 2017 cu colturile dedicate deserturilor in cadrul evenimentelor corporate, nunti, petreceri sau reuniuni.

Avantajul unui dessert corner este reprezentat de varietate si de atractia vizuala generata clientului. Acesta are posibilitatea de a vedea inainte ce poate manca, isi poate alege singur si poate sa isi ia de cate ori simte nevoia. Un dessert corner este un trend ce poate fi usor sustinut cu produsele Carte D’Or fiindca te ajuta sa obtii preparatele dorite intr-un timp mult mai scurt si versatilitatea este un punct forte!

arome inedite

Arome inedite

Anul acesta sarbatorim combinatiile de gusturi inedite! Surprinde-ti invitatii cu deserturi picante, acrisoare, sarate, sau chiar amarui, ofera-le o infuzie de senzatii!

Asocierile inedite precum dulce cu picant sau sarat cu dulce, reprezinta un alt trend ce isi mentine directia ascendenta si in 2017. Bucatarii cauta sa adauge noi gusturi si noi interpretari deserturilor, astfel incat desertul servit de client sa fie o adevarata experienta: o explozie de gust. In asocierea aromelor inedite se pune accentul si pe fructele de sezon ce imbraca si dau o textura aparte desertului: capsuni, portocale, smochine, zmeura etc.

Un altfel de gust pentru lava cake? Adauga ghimbir in mixul pregatit cu ajutorul produsului Carte D’Or Prajitura de ciocolata.

Produsele Carte D’Or te ajuta sa te aliniezi acestor trenduri pentru anul ce va urma, oferindu-ti libertatea de a economisi timp in prepararea lor si de a obtine noi arome surprinzatoare!

Ideile dulci merita impartasite!

Ideile dulci merita impartasite!

Vrei deja sa pui in aplicare ideile dulci de mai sus? Completeaza datele tale mai jos pentru a sescarca materialul de retete dulci. Produsele Carte D’Or te ajuta sa pregatesti mult mai usor si rapid deserturile preferate ale clientilor tai!

Datele tale

Gaseste restaurantul la care lucrezi folosind algoritmul Google. Iti va usura completarea.
Regulament Campanie Deserturi

Regulament Campanie Deserturi

Vezi regulamentul Campaniei

Vezi regulament