Pentru Arpad Bran, Chef in Bucuresti, gama Knorr Bulioane inseamna garantia faptului ca se bazeaza pe clientii fideli ce vor reveni in restaurant. Chef la The Harp, in Bucuresti, Bucatarul Eficient are intotdeauna Gama Knorr Bulioane in bucatarie. El testeaza cu creativitate Gama Knorr Bulioane de sapte ani, de cand a ajuns Chef.

Arpad Bran foloseste in realizarea preparatelor sale preponderent concentratele, bulionul de vita si bulioanele lichide. Se bazeaza mereu pe Bulioanele Knorr pentru ca il ajuta sa realizeze retete rapid, intr-un oras dinamic precum Bucurestiul. In plus, produsele Knorr ocupa un spatiu mic de stocare in bucatarie si ofera preparatelor un gust constant. De altfel, gustul constant este un mare avantaj intr-o bucatarie profesionala, indiferent cine pregateste un preparat, rezultatul fiind o forma de respect pentru clientii restaurantului.

Tocmai de aceea, Chef Arpad Bran este Bucatarul Eficient, pentru ca  scopul sau este sa le ofere clientilor preparatele cu care s-au obisnuit. El foloseste concentratele la supe, mancaruri, gulas din carne sau la marinarea carnurilor. El utilizeaza Knorr Professional Bulion de Vita pentru sosuri bogate, satioase. Gama Knorr Concentrate este nelipsita pentru eficientizarea cantitatilor si a procesului de gatit.

Interviu Chef Arpad Bran

00:00

Eficienta lui Chef Arpad Bran, bucatar la un restaurant din centrul Bucurestiului nu ii elimina deloc din creativitate in bucatarie. Dimpotriva, el a realizat in Bucataria Knorr retete deosebite, adaptate zonei, gustoase, dar si interesante.

Muschi de vita cu sos de ciuperci

01:25

Atat pentru muschiul de vita cu sos de ciuperci si soufflé-ul de spanac, cu spuma de branza de capra, cat si pentru fileul de pui coquelet cu mere caramelizate si sos de nuci verzi, Bucatarul Eficient a folosit Knorr Concentrat de Legume, de Pui si de Vita, cat si Knorr Professional Bulion de Vita.

Muschiul de vita a stat intr-o marinada realizata cu Knorr Concentrat de Vita (50 grame la 3 kilograme de carne) si apoi a fost brezata la tigaie. Souffle-ul de spanac a devenit fin si cremos cu Rama Cremefine Multiple Aplicatii. Bucatarul Arpad Bran a utilizat Rama Cremefine 31% multiple aplicatii si in spuma de branza de capra, aerata si lejera. Preparatul a fost completat si legat de sosul gravy din ciuperci, cu Knorr Professional Bulion de Vita (30 grame pentru peste 1 kilogram de sos) si elemente de decor inventive (parmezan, oua de prepelita, fenicul).

File de pui coquelet cu mere caramelizate si sos de nuci verzi

00:00

Si gustul pieptului de pui coquelet a fost potentat de Knorr Concentrat de Pui (30 grame pentru 10 bucati). Chef Arpad Bran, Bucatarul Eficient, a evidentiat si savoarea merelor caramelizate, cu Knorr Concentrat de Legume. Farfuria moderna, plina de gusturi dulci, este completata de sosul de nuci verzi, cremos datorita folosirii Rama Cremefine 31% multiple aplicatii si de sosul de portocala, acrisor.

Completeaza formularul de mai jos si descarca Brosura "Inspiratie in bucatarie"!

Completeaza formularul de mai jos si descarca Brosura "Inspiratie in bucatarie"!

Descopera 13 retete pregatite cu produse din Gama Knorr Bulioane de Chef George Toparceanu, Chef Florin Kiss, Chef Cristian Carabageac, Chef Arpad Bran, Chef Dana Dogantekin si Chef Robert Voicu.

Contact Details

Gaseste restaurantul la care lucrezi folosind algoritmul Google. Iti va usura completarea.