Gama Knorr Bulioane este ideala in bucatariile profesionale, pentru ca ajuta la obtinerea aceluiasi gust, de fiecare data.

Gama Knorr Bulioane este reprezentata de baze pentru preparate delicioase, savuroase. Pentru Chef Dana Dogantekin, bucatar UFS, gama Knorr Bulioane sta la baza creativitatii sale si inspiratiei in bucatarie. Cheful UFS realizeaza cu Bulioanele lichide si cele pasty un meniu autentic.

Interviu cu Chef Dana Dogantekin

00:00

Pe Chef Dana Dogantekin, gama Knorr Bulioane o ajuta sa pregateasca, de fiecare data cu acelasi gust delicios, multe retete. Bucatarul UFS se bazeaza pe versatilitatea Bulioanelor Knorr, si nu numai. Ea gaseste ca utilitate a gamei tocmai faptul ca te ajuta sa ai multa inspiratie si sa prepari tot la ce te gandesti intr-un timp mai scurt. De la supe, la feluri principale si pana la marinadele pentru carnuri, Knorr Bulioane te ajuta sa creezi multe variante savuroase. Preparate care respecta atat specificul zonei in care te afli, insa si la o multitudine de farfurii emblematice pentru alte regiuni.

Pentru a demonstra eficienta produselor Knorr Bulioane in realizarea unui meniu variat, Chef Dana Dogantekin, bucatarul UFS a realizat in Bucataria Knorr doua retete gustoase: ciuperci Parmiggiana cu mozzarella si pesto si risotto cu dovleac, pui la cuptor cu sos de unt cu lamaie.

Ciuperci Parmiggiana cu mozzarella bocconcini si pesto

00:00

Pentru ciupercile gratinate Parmiggiana cu mozzarella bocconcini si pesto, bucatarul UFS a utilizat Knorr Concentrat de Ciuperci (15 grame pentru 1,5 kilograme de champignon mari). Ciupercile asezonate astfel au fost coapte si gratinate cu mozzarella bocconcini, fiind mai apoi montate pe un pat de rosii cuburi (Knorr Polparicca) aromatizate cu salvie, piper negru si ulei de masline. Farfuria a fost completata de Knorr Primerba Pesto si Knorr Crutoane natur.

Reteta recomandata

Ciuperci Parmiggiana cu mozzarella bocconcini si pesto

O reteta de inspiratie mediteraneana, potrivita pentru gustari sau garnituri, alaturi de vinuri albe, racoroase.

Vezi modul de preparare

Risotto cu dovleac, pui la cuptor si sos de unt si lamaie

00:00

Pentru prepararea risotto-ului cu dovleac, Chef-ul UFS, Dana Dogantekin a utilizat Knorr Professional Bulion Lichid de Pui (20 grame pentru 400 grame de orez). Risotto cu dovleac a fost aromatizat cu cimbru si i s-a conferit o consistenta cremoasa cu unt si parmezan. Risotto-ul cu dovleac a venit ca si completare la puiul copt cu Knorr Primerba Pesto Rosu si Rama Combi profi. Totul a fost completat de sosul de unt si lamaie, realizat cu Knorr Sos Lemon Butter.

Completeaza formularul de mai jos si descarca Brosura "Inspiratie in bucatarie"!

Completeaza formularul de mai jos si descarca Brosura "Inspiratie in bucatarie"!

Descopera 13 retete pregatite cu produse din Gama Knorr Bulioane de Chef George Toparceanu, Chef Florin Kiss, Chef Cristian Carabageac, Chef Arpad Bran, Chef Dana Dogantekin si Chef Robert Voicu.

Contact Details

Gaseste restaurantul la care lucrezi folosind algoritmul Google. Iti va usura completarea.