Pentru Florin Kiss, executive chef la J’adore Events, Lugoj, gama Knorr Bulioane este nelipsita din bucatarie. Bucatarul Organizat foloseste Knorr Bulioane pentru preparatele ce au nevoie de intensificarea gusturilor. Intrucat cu un dozaj mic de bulion poate obtine un gust intens si constant, Florin Kiss gateste pentru clientii obisnuiti cu meniul restaurantului J’Adore Events, dar mai ales familiarizati cu preferintele specifice zonei.

Chef Florin Kiss utilizeaza Knorr Proffesional Bulion de Vita pentru sosuri si feluri de mancare cu carne de vita, Knorr Professional Lichid de Legume pentru produsele de post si vegetariene si Knorr Professional Bulionu Lichid de Pui pentru marinade si sosuri bogate de tip gravy. Chef Kiss foloseste Knorr Concentrat pui sau vita pentru sosuri, supe, supe-creme si pentru marinarea rapida a carnurilor. Bucatarul din Banat utilizeaza Gama Knorr Concentrat pentru un a da un gust intens preparatelor din carne sau legume, se poate baza oricand pe un gust constant.

Interviu Chef Florin Kiss

00:00

Si pentru ca este un bucatar organizat, are mereu la indemana gama de Bulioane Knorr, bazandu-se pe gustul constant si rapiditatea executiei farfuriilor.

Gulas de vita

1:39

Chef Florin Kiss, din Lugoj, a pregatit in bucataria noastra folosind Knorr Concentrat de Vita, un gulas gustos si bogat in arome. Dar si un duo rulou de pui, invelit in jambon si cotlet de porc la gratar, cu Knorr Concentrat de Legume si Knorr Bratenjus – sos pentru friptura, preparat pe care il pregateste la diferite evenimente. Versatilitatea Gamei de Bulioane Knorr se observa atat in farfuriile traditionale, specifice zonei, cat si in cele moderne.

Gulasul de vita este potentat de marinarea carnii in Knorr Concentrat de Vita. Ai nevoie de doar 20 de grame pentru 1,5 kilograme de carne de vita. Gustul legumelor din tocanita este evidentiat de supa realizata din Knorr Concentrat de Vita si de Knorr Pasta de Tomate. Knorr Concentrat de Vita ajuta la realizarea unui sos consistent si bogat pentru gulas.

Duo rulou de pui invelit in jambon si cotlet de porc la gratar

00:00

Chef Florin Kiss utilizeaza Gama Knorr Bulioane si la farfurii moderne. El foloseste in bucataria sa produsele Knorr de doi ani, timp in care a experimentat cu multe preparate. Un astfel de preparat este si Duo Ruloul de pui invelit in jambon si cotlet de porc la gratar.

Produsele din Gama Knorr Bulioane sunt ideale in marinadele pentru carne, iar Chef Florin Kiss le foloseste adesea pentru a potenta savoarea carnurilor. Pentru Duo Rulou el ultilizeaza Knorr Concentrat de Pui (15 grame pentru 1,5 kilograme de piept de pui) si Knorr Concentrat de Vita (20 grame pentru 2 kilograme de cotlet cu os). Carnea savuroasa este completata de gustul ardeilor copti, fiind servita alaturi de o terina de cartofi si cascaval. Aromele bogate sunt evidentiate de sosul de carne realizat cu Knorr Bratenjus – sos pentru friptura.

Completeaza formularul de mai jos si descarca Brosura "Inspiratie in bucatarie"!

Completeaza formularul de mai jos si descarca Brosura "Inspiratie in bucatarie"!

Descopera 13 retete pregatite cu produse din Gama Knorr Bulioane de Chef George Toparceanu, Chef Florin Kiss, Chef Cristian Carabageac, Chef Arpad Bran, Chef Dana Dogantekin si Chef Robert Voicu.

Contact Details

Gaseste restaurantul la care lucrezi folosind algoritmul Google. Iti va usura completarea.