Gama Knorr Bulioane este nelipsita din bucatariile profesionale. George Toparceanu, (Bucatarul Inspirat) din Centrul Vechi, Suceava, alege bulioanele Knorr pentru ca sunt eficiente si de calitate. La fel de important este sa pregateasca un meniu specific zonei. Tocmai de aceea, gustul constant, cu care sunt obisnuiti si pe care il asteapta clientii, este un factor decisiv in alegerea Knorr Bulioane, mai ales intr-o bucatarie in care se gateste in ture. Si mai ales intr-o bucatarie pretentioasa, traditionala, precum este cea bucovineana.

Chef George Toparceanu a testat Bulioanele Knorr in mai multe preparate si este mereu multumit de rapiditatea cu care retetele sunt finalizate. Eficienta si rapiditatea, fara a face rabat de la calitate si gust sunt esentiale in bucataria a la carte.

Interviu Chef George Toparceanu

00:00

De la Knorr Professional Bulion Lichid de Pui, folosit pentru a potenta gustul ciorbei radautene, pana la Knorr Concentrat de Legume, pentru a accentua gustul mancarurilor de post sau vegetariene, Bucatarul Inspirat alege mereu gama Knorr.

Knorr Bulionul Lichid de Vita si  Knorr Bulionul Lichid de Pui sunt perfecte in tocanite sau marinade pentru carnuri la gratar. George Toparceanu se bazeaza pe Bulionul de Pui Knorr si in realizarea traditionalei ciulamale de pui cu mamaliguta. Insa, nu doar asta ii caracterizeaza meniul, el bazandu-si multe farfurii pe improvizatii.

El este Bucatarul Inspirat tocmai pentru ca utilizeaza Gama de Bulioane Knorr pentru a echilibra gusturile si pentru a oferi preparatelor traditionale respectul cuvenit. Timpul investit in fierberea oaselor pentru obtinerea bazelor de mancare este folosit in a inventa noi retete sau a reinventa meniul traditional, autentic. De la pastrav, la ciulama, tochitura sau farfurii cu aranjament modern, Chef George Toparceanu are ca baza Gama de Bulioane Knorr.

Mariscada

1:38

El a realizat in Bucataria Knorr o serie de retete demne de un Bucatar Inspirat. De la Mariscada, la Surf & Turf si pana la Coaste de vita in stil lusitan, George Toparceanu a utilizat Knorr Professional Bulion Lichid de Legume, Knorr Professional Bullion de Vita, Knorr Concentrat de Vita.

In reteta de Mariscada, Bucatarul Inspirat a folosit Knorr Professional Bulion Lichid de Legume (15 grame la peste 4 kilograme de amestec de ingrediente) si Knorr Primerba Creveti (25 de grame). Fructele de mare sunt trase la wok alaturi de legume, condimente, suc de portocale si lime, sosul fiind potentat si ingrosat cu Hellmann’s Mustar clasic si aromat cu coriandru si mustar.

Surf & Turf

00:00

Pentru reteta de Surf & Turf, Chef George Toparceanu a utilizat Knorr Professional Bulion de Vita (10 grame la 700 grame de muschi de vita). El a marinat carnea in stock-ul de vita, cu suc de ananas si Knorr Sos Chilli si Soia. Savoarea pestelui si si a fructelor de mare este accentuata cu Knorr Primerba Creveti. Totul este completat de o reductie de vin rosu  cu miere si ananas.

Reteta recomandata

Surf and Turf

Surf and turf a pornit ca o reteta de steak de vita cu homar. Acum se poate prepara din orice fructe de mare, elementul ”de pamant”, ramanand steak-ul de vita. Descopera un mix cu muschi de vita, creveti, peste, scoici si reductie dulce-acrisoara.

Vezi modul de preparare

Coaste de vita in stil lusitan

00:00

Bucatarul Inspirat ne-a demonstrat versatilitatea Gamei Knorr Bulioane, preparand Coaste de vita in stil lusitan. El a folosit 4 kilograme de coaste de vitel marinate si gatite sous-vide cu Knorr Concentrat de Vita (30 grame), Knorr Professional Bulion Lichid de Legume (35 grame) si Knorr Professional Bulion de Vita (50 grame). Coastele marinate, gatite la sous-vide si apoi glasate prind crusta la exterior si raman fragede la interior. Ele sunt completate de cartofi  zdrobiti, aromatizati cu usturoi si coriandru.

Completeaza formularul de mai jos si descarca Brosura "Inspiratie in bucatarie"!

Completeaza formularul de mai jos si descarca Brosura "Inspiratie in bucatarie"!

Descopera 13 retete pregatite cu produse din Gama Knorr Bulioane de Chef George Toparceanu, Chef Florin Kiss, Chef Cristian Carabageac, Chef Arpad Bran, Chef Dana Dogantekin si Chef Robert Voicu.

Contact Details

Gaseste restaurantul la care lucrezi folosind algoritmul Google. Iti va usura completarea.