Menu

Anul trecut, Hellmann’s a lansat o invitatie catre bucatarii profesionisti. Am vrut sa vedem ce preparate potentate de Hellmann’s aleg clientii in restaurante. Si am dorit ca bucatarii sa fie atat realizatorii preparatului cat si fotografii acestuia.

Curiozitatea noastra si talentul Chefilor nu au ramas nerasplatite. V-am invitat sa fotografiati preparatul preferat al clientilor vostri, cu conditia ca acesta sa aiba in componenta cel putin un produs Hellmann’s. Dintre cei înscrisi la concurs, am ales 8 castigatori, prin tragere la sorti.

Ce premii au ajuns la castigatorii Hellmann’s din vara trecuta?

8 invitatii sa gateasca reteta inscrisa in concurs, in Bucataria Unilever din Bucuresti. Aici, pe langa faptul ca cei 8 castigatori ne-au impartasit secretele lor, le-am oferit si cate o sedinta foto profesionala, in timpul pregatirii preparatelor. La sfarsitul campaniei, ”povestea” Hellmann’s a fiecarui Chef, sustinuta de pozele profesionale cu preparatul, cu bucatarul si poze in actiune cu etapele realizarii retetei, a fost prezentata intr-o brosura. In plus, fiecare castigator a primit pozele profesionale, pentru a le folosi in scopul promovarii personale sau a locatiei in care lucreaza.

Am adunat toate retetele si sfaturile castigatorilor de anul trecut intr-o brosura descarcabila si o impartasim cu toti bucatarii profesionisti, in cautare de inspiratie. Burgeri, coaste fragede, sandvisuri, salate, dip-uri si sosuri savuroase, toate se regasesc in Brosura Hellmann’s.

Descarca Brosura "Hellmann's intr-o fotografie"

Descarca Brosura "Hellmann's intr-o fotografie"

Daca esti curios sa vezi ce retete au pregatit cei 8 castigatori ai campaniei Hellmann's de anul trecut, completeaza datele de mai jos si apasa butonul "Descarca"

Datele tale

Gaseste restaurantul la care lucrezi folosind algoritmul Google. Iti va usura completarea.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu