Menu

Stim ca este mereu o provocare sa gasesti alte si alte preparate delicioase, cu care sa iti surprinzi clientii. Stim ca doritorii de gourmet vor mereu experiente culinare noi si ca nu intotdeauna este simplu sa gasesti sosuri care sa potenteze preparatele tale.

Astazi iti prezentam sosurile ”One Hand” de la Hellmann’s. Ele pot completa perfect preparatele urbane, de tip Street Food, pe care clientii tai le cauta. Sosurile Hellmann’s sunt usor de folosit, avand un capac igienic, simplu de utilizat: cu o mana adaugi sosul si cu cealalta mana servesti oaspetii.

Te invitam sa descoperi gama de sosuri Hellmann’s, ideale alaturi de coaste fragede, cartofi prajiti, chips, wedges, sandvisuri, burgeri, salate, carne la gratar sau hot dogs:

1. Hellmann’s Sos de maioneza contine ingrediente de calitate,  are textura cremoasa si consistenta perfecta. Reprezinta un aliat ideal pentru burgeri, hot dogs, sandvisuri.

2. Sosul Hellmann’s Ketchup este preparat din rosii crescute in lumina soarelui iar dulceata sa, usor acida completeaza cartofii prajiti, chips-urile, wedges sau burgerii.

3. Sosul Hellmann’s Sos de mustar cu seminte galbene de mustar poate fi folosit la hot dogs, burgeri, carne la grill (perfect pentru miel, coaste de vita sau porc), chiar fish & chips.

4. Sosul Hellmann’s Sos de usturoi este un sos de maioneza cu bucati de usturoi, ce poate adauga textura si gust tuturor preparatelor de tip Street Food, chiar si fructelor de mare si garniturilor de legume.

5. Sosul Hellmann’s Sos Barbeque  este pregatit cu ceapa caramelizata, are gust afumat si dulce, fiind compania ideala pentru costite, burgeri, carne la grill, burgeri vegetarieni sau garnituri.

Porneste la drum cu Hellmann’s catre noi gusturi si arome. Hellmann's te invita sa exploram impreuna Orasul iesitului in oras:  Restoville, o platforma dedicata atat Chefilor ce doresc sa isi promoveze locatia si creativitatea, dar si consumatorilor de gourmet, dornici sa incerce mereu noi si noi experiente culinare. Vrei sa stii mai multe detalii despre Restoville si cum sa iti inscrii locatia pe harta orasului iesitului in oras? Contacteaza-ne

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu