Într-o bucătărie modernă, unde timpul, eficiența și creativitatea fac diferența, chefii aleg soluții care le oferă siguranță, control și libertate de creație. Meniuri à la carte, evenimente de amploare sau momente de criză în timpul serviciului? Sosurile Knorr Professional devin partenerul de încredere al bucătarilor profesioniști.
Descoperă de ce au ales și cum folosesc Sosurile Knorr Professional 7 chefi talentați din România.
Chef Dumitru Bucșa – Versatilitate și inspirație
Creativitatea lui Chef Dumitru Bucșa nu cunoaște limite atunci când are la dispoziție Sosurile Knorr Professional. Rapid în execuție și ideal pentru gestionarea stocurilor, Sosul Demi-Glace Knorr Professional devine, în bucătăria sa, baza sigură pentru:
- Reducție de struguri negri cu vin roșu și zahăr brun, completată cu unt rece;
- Reducție de ciuperci cu vin roșu și piper mozaic, perfectă pentru preparatele din carne de pasăre.
Iar pentru că lui Chef Dumitru Bucșa îi plac provocările culinare, ne-a arătat și cât de versatile sunt Sosurile Knorr Professional în combinații surprinzătoare de gust:
- Sos Sweet Chili pentru Ultra Fast Service - Churros madrileños și Sos Sweet Chili;
- Sos Demi-Glace pentru un Preparat Exotic - File de Struț cu Sos Demi-Glace și Piure de Mango;
- Sos Lemon Butter pentru un Preparat Rustic - Pește în Sos Lemon Butter cu Ceapă Verde și Mărar;
- Sos Lichid cu Ciuperci pentru un Preparat Picant - Somon la cuptor, marinat cu Sos Lichid cu Ciuperci, Fulgi de chili și Ghimbir.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
Chef Antoniu Pop – Stabilitate și eficiență
Chef Antoniu Pop alege Sosul Lichid Olandez Knorr Professional pentru stabilitatea și consistența sa, folosindu-l în preparate surprinzătoare, precum caracatiță și cartofi, acompaniate de ulei de mărar. Iar atunci când presiunea din bucătărie cere eficiență maximă, soluția lui este Sosul Demi-Glace Knorr Professional: reduce timpul de preparare de la 72 de ore la 10 minute, oferind același gust echilibrat, cu costuri și manoperă optimizate.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
Chef Paul Mădaș – Control și personalizare
Pentru Chef Paul Mădaș, versatilitatea Sosurilor Deshidratate Knorr Professional face diferența la fiecare eveniment: de la stabilitatea gustului și a texturii, la controlul cantităților și prevenirea risipei alimentare. Sosul Brun Spaniol se transformă astfel ușor în sosuri derivate precum cel de piper sau Porto, perfecte pentru obrăjorii de vită. Indiferent de numărul de porții, dozarea corectă și calitatea constantă fac diferența în bucătăria lui Chef Paul Mădaș.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
Chef Călin Negru – Adaptabilitate în orice situație
Cheia unui serviciu reușit? Echilibrul și adaptabilitatea. Sosurile Lichide Knorr Professional îl sprijină pe Chef Călin Negru în momentele de criză, când rapiditatea e esențială, iar gustul nu poate fi compromis, în timp ce Sosurile Deshidratate Knorr Professional îi oferă siguranța planificării și consistența de care are nevoie pentru meniuri pregătite din timp. Iată și câteva dintre rețetele din meniul lui Chef Călin Negru:
- Sosul Brun Spaniol Knorr Professional reprezintă baza pentru sosul brun cu piper, sosul de vin sau sosul de muștar.
- Sosul Olandez Knorr Professional acompaniază preparate surprinzătoare, precum pui cu cimbrișor și usturoi sau pește cu lime și coriandru.
- Sosul Carbonara Knorr Professional, pregătit cu pancetta și usturoi tras la tigaie se transformă în spaghete sau tagliatelle cremoase.
Lasă-te inspirat și descoperă gama completă de Sosuri Knorr Professional: AICI
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
Chef Alexandru Cojocaru – Prospețime și echilibru
Pentru brunch-uri aglomerate sau zilele cu volum ridicat, Chef Alexandru Cojocaru are nevoie de rapiditate, dozaj precis și gust desăvârșit. Alegerile sale?
- Sos de Piper Verde Knorr Professional, hidratat în stoc de vită și finisat cu unt pentru un plus de cremozitate, ideal pentru un file de vită memorabil;
- Sosul Lemon Butter Knorr Professional, dizolvat în stoc de legume, aduce un echilibru unic între notele citrice și gustul bogat de unt în preparatele cu pește, fructe de mare sau legume.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
Chef Stefan Brankovic – Gust constant și eficiență
În zilele aglomerate, când fiecare secundă contează, Chef Stefan Brankovic alege siguranța și constanța oferite de Sosurile Knorr Professional. De la Sosul Demi-Glace Knorr Professional, pe care îl combină cu smântână și teriyaki pentru mușchiul de vită, până la Sosul Bolognese Knorr Professional, gata condimentat și perfect pentru un ragù intens de roșii, aceste soluții îi economisesc timp și îi asigură rezultate perfecte de fiecare dată.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
Chef Marius Greab
Pentru Chef Marius Greab, Sosurile Knorr Professional înseamnă eficiență, versatilitate și libertatea de a-și pune amprenta personală pe fiecare preparat. De la Sosul Lichid Olandez, folosit pentru ouă poșate la micul dejun, rețete de brunch sau preparate elegante de fine dining, până la Sosul Deshidratat Demi-Glace, gata în câteva minute și ideal pentru evenimente cu sute de porții, soluțiile Knorr Professional îi oferă echilibru, gust constant și timp câștigat. Personalizate cu stocuri, reducții sau sosuri derivate, acestea îi ușurează munca și transformă presiunea serviciului într-o oportunitate de a crea preparate memorabile.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
Sosurile Knorr Professional aduc rapiditate acolo unde fiecare minut contează, consistență și control în bucătăriile cu volum mare și libertatea de a crea preparate pline de inspirație, cu arome autentice din întreaga lume. Sosurile Knorr Professional - Lichide, Deshidratate și cele Asiatice - aduc mai mult control, mai puțin stres și transformă presiunea serviciului într-o oportunitate de a găti fără limite.
Descoperă și 10 rețete inedite cu Sosurile Lichide Knorr Professional, gândite special pentru a susține ritmul rapid al serviciului și creativitatea bucătarilor profesioniști. Descarcă gratuit broșura de AICI.