Menu

„Fără un fond bun nu se poate face nimic”, spunea Auguste Escoffier, fondatorul bucătăriei clasice franceze, la începutul secolului al XX-lea. Întreabă un bucătar acum - vreo 100 de ani mai târziu - despre secretul unui sos irezistibil și el vă va răspunde la fel. Fiecare sos gustos începe cu un sos demi-glace sau un fond excelent.

Ca bucătar, trebuie să îndeplinești așteptări din ce în ce mai mari ale oaspeților tăi cu o echipă tot mai restrânsă. Nu vrei să faci compromisuri în ceea ce privește calitatea și creativitatea preparatelor tale. Lucrează mai eficient cu sosurile Demi-Glace de la Knorr Professional. Cu Knorr Professional Sos Demi Glac și Knorr Professional Bulion Lichid poți face aceleași sosuri gustoase ca întotdeauna, dar mai rapid.

Inspiră-te din cele 11 preparate din această carte de rețete pentru a-ți menține creativitatea vie și pentru a găti cu autenticitate.

DESCARCA GRATIS BROSURA CU RETETE

Gaseste restaurantul la care lucrezi folosind algoritmul Google. Iti va usura completarea.
Vreau să aleg canale de comunicare specifice
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu