Menu

15:22

In cadrul cursului "Meniu a la Carte", Chef Liviu Preda si Chef Simona Preda alaturi de gazda UniChef, Chef Robert Voicu, au pregatit 4 retete delicioase, potrivite meniului tau.

Urmareste video-ul integral ca sa descoperi modul de pregatire al preparatelor, plus o serie de tehnici, sfaturi si idei oferite de Chef Liviu Preda si Chef Simona Preda.

Descopera si mai multa inspiratie in cele 32 de cursuri din secțiunea UniChef!

Chef trainer Liviu Preda

A ales bucataria ca domeniu de activitate pentru libertatea artistica, fiind convins ca o creatie este frumoasa atata timp cat este apreciata, iar cel mai potrivit critic este cel care plateste si daca plateste de mai multe ori acelasi produs, din critic se transforma in prieten.

Dupa terminarea studiilor lucreaza pe vase de croaziera si, apoi, pe uscat in America. A urmat cursurile mai multor scoli de specialitate si a facut nenumarate specializari in bucataria mediteraneana, asiatica, maghiara, greaca sau frantuzeasca. Castigator al mai multor concursuri in domeniu, Liviu Preda, spune transant, printre multe alte lucruri interesante, ca un bucatar sef trebuie sa fie si mentor. 

Chef trainer Simona Preda

Impreuna cu echipa regionala Brasov, au castigat medalia de aur la olimpiada de la Erfurt 2016.

“In ceea ce priveste activitatea mea in bucatarie pot spune ca nu a pornit in urma unei pasiuni mai vechi fata de “lucrurile dulci”, a inceput din dorinta de a avea un program cat mai asemanator cu al sotului meu. Decizia de a intra in bucatarie ca si cofetar-patiser a fost luat de comun acord pentru a face echipa pe viitor. A fost o schimbare radicala din toate punctele de vedere, am inlocuit cele 8 ore in scaunul de birou cu 12 ore de stat in picioare, stampila cu telul si tot asa. Desi a fost un start greu dupa multe ore de munca am ajuns sa indragesc si sa perfectionez ceea ce fac.”

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu