Menu

93:33

Tema sesiunii este “Gaseste-ti vocea: diferentiere si valori”, deoarece pe langa lucrurile tehnice pe care trebuie sa te concentrezi in businessul tau, intodeauna este nevoie sa alegi, iar atunci cand vine vorba de atat de multa informatie la care avem acces, este bine sa faci cativa pasi in spate si sa iti gasesti vocea ta si felul in care vrei sa faci lucrurile.

Cum puteti sa va creati o voce pornind de la elementele care va reprezinta? Cine sunteti voi ca indivizi? Cine sunteti voi ca leaderi pentru echipele voastre? Cine sunteti ca echipa cu totul? Adelina propune aceste intrebari simple, dar utile, pe care puteti sa vi le adresati. Ce inseamana leadership-ul si cum construiesti trei elemente esentiale si anume incredere, gandire flexibila si echipe antifragile.

Urmareste sesiunea video si afla mai multe.

Adelina Maria – Fundatia Leaders

In anul 2015, Adelina a fost inclusa in topul Forbes 30 sub 30, primind titlul de „Profesoara de leadership”.

A fondat si coordonat programe de leadership pentru peste 2000 de beneficiari directi si a colaborat cu peste 150 de companii si 200 de lideri din business, arta, sport, medicina, societatea civila etc.

In timpul liber este un calator inrait, iar punctul comun dintre toate destinatiile a fost intotdeauna mancarea, care ii povesteste despre oamenii si cultura unei tari.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu