Menu

81:44

Adrian Fako de la agentia 8000.studio, este invitatul din aceasta sesiune si o sa va arate cum puteti sa folositi Social Media in favoarea businessului propriu, ce inseamna Marketing-ul digital si cum sa transmiteti mai departe lucrurile pe care le descoperiti despre voi.

Una dintre cele mai importante intrebari din aceasta sesiune este: cum iti transformi audientele in comunitate?  

Urmareste sesiunea intreaga si afla cum sa iti construiesti un brand vizibil, puternic, de sine statator, bazat pe o strategie personalizata pentru businessul tau.

Adrian Fako - 8000.studio

Antreprenor si alpinist, Adrian Fako este pasionat de training si dezvoltarea echipelor. “Pentru a cuceri un munte, ai nevoie de o echipa.”

In 2012, a fost la un pas sa nu se mai intoarca din Himalaya. Dar n-a renuntat. La intrebarea de ce urca muntii, Adrian Fako raspunde: „Echilibru. Evadare. Inspiratie. Detasare. Fitness. Prietenii. Motivare. Training. Performanta.”

Din 2004 si pana in prezent, a inceput cinci afaceri si a lansat trei produse. In anul 2016, Adrian este unul dintre oamenii din topul Forbes 30 sub 30. A urcat cativa munti si a contribuit prin trainingurile pe care le-a tinut, la dezvoltarea unor tineri, companii si comunitati.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu