Menu

102:30

In aceasta sesiune Chef Mihai Munteanu si Chef Robert Voicu ne incanta cu retete specifice pentru food truck-uri, simple, dar dupa care consumatorii sunt innebuniti, intrucat piata de street food din Romania este in continua crestere de cativa ani si Unilever Food Solutions este deja prezent acolo prin produsele sale, in special cu diferite game de sosuri.

Tu ai facut deja pasul spre acest tip de bucatarie sau esti inca in cautarea produselor si retetelor potrivite? Lasa-te convins de retetele pregatite de Chef Munti impreuna cu Chef Robert Voicu si descopera ca nu doar HoReCa, ci si piata de mancare de strada are nevoie de o gama de produse variate care sa satisfaca un numar cat mai mare de consumatori.

Chef Mihai Munteanu (Munti)

Si-a inceput cariera de bucatar la Londra. A lucrat in restaurante internationale unde a trecut prin toate etapele din bucatarie, de la persoana care spala vasele si pana la Head Chef.

Este castigatorul sezonului 6 “Chefi la Cutite” din 2019. A dobandit o buna parte din cunostinte si experienta de lucru intr-un restaurant recunoscut Michelin din Irlanda. In prezent detine un truck, “Gourmet Street Food”, face parte din lumea street food-ului romanesc si se ocupa de consultanta in restaurante. Portofoliul lui atinge in jur de 15 restaurante de care se ocupa.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu