Menu

144:55

Vrei sa afli cum poti sa-ti incepi o afacere de la zero in piata de FOOD TRUCK din Romania? 

Urmareste cursul dedicat celor care isi doresc sa investeasca in zona de street food. Invitatul special, Laurentiu Mata, povesteste si impartaseste din experienta proprie dobandita in ultimii 5 ani de zile in zona de street food care se impleteste cu experienta de consultant in domeniul ospitalitatii. 

„Daca renunti acum, deja ai castigat ceea ce urma sa pierzi!“ este motto-ul cu care Laurentiu ii intampina pe cei care isi doresc o afacere in domeniul de street food. Urmareste sesiunea si afla de ce a ales tocmai acest motto si care este explicatia pe larg. 

Laurentiu Mata

Laurentiu Mata are o experienta de peste 25 de ani in domeniul HoReCa, unde a lucrat pe vase de croaziera, in managementul hotelier, iar mai tarziu in consultanta si activitate antreprenoriala. De cinci ani se preocupa intens si de zona de Street Food din Romania, investind in doua Food Truck-uri care activeaza pe un brand de foarte mare succes, “Mr. Cannoli”, acesta devenind lider de vanzari in cadrul evenimentelor unde participa. 

Laurentiu este un community builder si inca de la inceputul lansarii industriei de Street Food din Romania, a participat activ la dezvoltarea unei structuri informationale solide, care sa vina in ajutorul celor care investesc intr-un food truck. 

Prezentare "Food Truck"

Prezentare "Food Truck"

Descarca prezentarea realizata de Laurențiu Mâță despre Food Truck.

DESCARCA ACUM
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu