+

Pentru muschiulet de porc cu chorizo

Pentru puiul cu curmale

  • Piept de pui 1.8 kg
  • Curmale 150 g
  • Coniac 100 ml

Pentru crusta de verdeturi

Pentru pomme duchesse

  • Apa 3 l
  • Knorr Professional Bulion lichid de pui 60 g
  • Cartofi 2 kg
  • Unt 100 g
  • Parmezan ras 50 g
  • Galbenus de ou 4 buc

Pentru sosul de piper verde

  1. Pentru muschiulet de porc cu chorizo

    • Fasoneaza muschiuletul de porc, taie capetele, formeaza carnea in forma de cilindru.
    • Amesteca intr-un robot de bucatarie carnea de la fasonare, 3 albusuri de ou, 100 ml Rama Cremefine 15% multiple aplicatii pana obtii o pasta omogena.
    • Adauga in compozitia formata carnatii Chorizo taiati in cubulete mici.
    • Intinde folie de aluminiu pe masa de lucru, stropeste cu ulei.
    • Asaza in forma de evantai jambonul crud uscat.
    • Aplica uniform farsa de carne peste jambon, asaza muschiuletul de porc, asezoneaza cu Knorr Condimente pentru porc (procesat pudra fina intr-un blender).
    • Ruleaza compozitia in forma cilindrica, strange capetele.
    • Gateste ruloul de carne in cuptor la 80 grade C timp de 90 minute.
    • Inainte de servire portioneaza carnea.
    • Aplica cu pompa speciala sub presiune un strat de Rama Combi Profi pe o tava de cuptor, asaza rulourile de carne, aplica inca un strat de Rama Combi Profi si gratineaza-le la 200 grade C.
  2. Pentru puiul cu curmale

    • Amesteca intr-un robot de bucatarie pieptul de pui, albusurile de ou si Rama Cremefine 15% multiple aplicatii.
    • Hidrateaza curmalele in coniac.
    • Intinde pe masa de lucru folie alimentara, niveleaza pasta de carne, asaza in mijloc curmalele si ruleaza in forma cilindrica.
    • Gateste ruloul de pui in cuptor la 80 grade C timp de 1 ora. Inainte de servire, portioneaza rulourile de pui.
    • Pe o tava de cuptor, aplica cu pompa speciala sub presiune un strat de Rama Combi Profi, aseaza rulourile si pulverizeaza deasupra inca un strat de grasime vegetala.
    • Gratineaza carnea la 190 grade C timp de cateva minute.
  3. Pentru crusta de verdeturi

    • Amesteca intr-un robot de bucatarie pesmetul alb cu patrunjelul verde.
    • Amesteca Knorr Primerba Ierburi de Gradina cu uleiul de masline, unge rulourile si trece-le prin pesmetul de verdeturi.
  4. Pentru pomme duchesse

    • Pune 3 l apa intr-o oala, adauga 60 g Knorr Professional Bulion Lichid Pui.
    • Spala 2 kg de cartofi, curata si fierbe in supa baza de pui.
    • Scurge intr-o sita, paseaza si incorporeaza 100 g unt pina este omogen.
    • Adauga 4 galbenusuri de ou si 50 g parmezan pudra.
    • Adauga piureul intr-un pos cu sprit si toarna sub forma de aveline pe hartie de pergament.
    • Unge cu galbenus de ou avelinele si coace-le in cuptorul preincalzit la 200 grade C pina se coloreaza uniform.
  5. Pentru sosul de piper verde

    • Adauga intr-o oala 200 ml vin alb, o foaie de dafin, o crenguta de rozmarin si una de cimbrisor, 2 catei de usturoi zdrobiti.
    • Fierbe vinul paina cand scade la jumatate, strecoara.
    • Completeaza vinul infuzat cu 400 ml apa, adauga 5 g de Knorr Professional Bulion Lichid Vita si incorporeaza 65 g Knorr Sos de Piper verde.
    • Fierbe sosul pina la consistenta cremoasa.
+