+

Pentru preparat

  1. Pentru preparat

    Prajeste felile de bacon pe fiecare parte, scoate-le pe un prosop de hartie absorbant.Unge feliile de chifla cu unt si prajeste usor pe ambele parti. 
    Taie marunt chives-ul (frunzele de arpagic). 
    Taie avocado, curata si feliaza. Stropeste cu suc de lamaie. 
    Taie Poseaza ouale in apa fierbinte 75-80 grade Celsius, cu adaos de sare, boabe de piper, foi de dafin si otet. 
    Scoate ouale atent, sa nu spargi galbenusul. 
    Intr-o tigaie, adauga ulei de masline, incinge uleiul adauga usturoi tocat fin, creveti decorticati si curatati, soteaza pana se rumenesc pe ambele parti, stinge cu vin, asezoneaza cu piper negru poaspat macinat si sare, spre final. 
    Incalzeste sosul olandez.
    Monteaza ouale Benedict: aseaza pe chifla bacon prajit, felii avocado, peste oul posat, toarna sosul olandez incalzit, aseaza deasupra creveti sotati si presara piper negru proaspat macinat si chives tocat fin.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu