Ingrediente
Pentru preparat
-
Salata verde 200.0 g
-
Frunze de laptuca 200.0 g
-
Nasturel 125.0 g
-
Fasole verde pastai 230.0 g
-
Oua fierte, tari 10.0 buc
-
Crutoane (din paine cu maia) 100.0 g
-
Parmezan 100.0 g
-
Ansoa 80.0 g
-
Piept de pui 530.0 g
Mod de preparare
-
Pentru preparat
- Taie, spala si amesteca toate frunzele de salata.
- Taie in bucati mici painea, asezoneaza si pune la cuptor pana devine crocanta.
- Blanseaza fasolea verde si despica pastaile.
- Curata si taie ouale fierte in jumatati.
- Condimeanteaza puiul, prajeste-l si taie-l in bucati.
- Adauga dressing-ul Caesar peste salata si amesteca.
- Aseaza ingredientele in farfurie si adauga oul fiert, crutoanele, fasolea verde, parmezanul ras, ansoa, puiul, putin dressing si cateva frunze de nasturel.