Salata Caesar vegetariana

Ingrediente
Salata Caesar vegetariana
−
+
€0.0
Pentru preparat
Salata verde
/g
200.0 g
0%
Frunze de laptuca
/g
200.0 g
0%
Sparanghel
/g
300.0 g
0%
Frunze Kale
/g
50.0 g
0%
Masline, taiate in jumatati
/g
150.0 g
0%
Hellmann's Dressing pentru Salata Caesar 1L
/ml
300.0 ml
0%

Flori comestibile pentru a garnisi
/g
20.0 g
0%
The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks 1.75 kg
/g
500.0 g
0%
/
Pentru preparat
-
Salata verde 200.0 g
-
Frunze de laptuca 200.0 g
-
Sparanghel 300.0 g
-
Frunze Kale 50.0 g
-
Masline, taiate in jumatati 150.0 g
-
Flori comestibile pentru a garnisi 20.0 g
Mod de preparare
-
Pentru preparat
Taiati si spalati salata verde.Taiati sparanghelul si blansati-l.Taiati bagheta in felii subtiri, se asezoneaza si se pune la cuptor pana devine crocanta.Prajiti bucatile de pui vegetarian de la The Vegetarian Butcher pana cand se rumenesc.Puneti salata intr-un castron, iar peste adaugati dressing-ul pentru Salată Caesar de la Hellmann's.Montati intr-un castron salata, puneti maslinele verzi, varza kale, crutoanele, bucatile de pui si florile comestibile pentru a garnisi.