Vezi cum gatesti cele mai populare preparate traditionale locale, ce gusturi, condimente si ierburi aromatice sa folosesti
Din bazinul Amazonului si pana la Sao Paulo, Brazilia se mandreste cu o varietate de fructe tropicale, legume si ierburi locale, de la fructul de caju pana la cacao alba, de la visinele de Barbados (Acerola) pana la fructele de Acaí, de la strugurii brazilieni (Jabuticaba) pana la ierburile aromate de Jambu.
Printre cele mai cunoscute preparate braziliene amintim Moqueca – o tocana de peste si fructe de mare – mocotó (o tocana de oase de vitel), Churrasco – carne la gratar in stil brazilian – si Feijoada, o tocanita din fasole, legume si carne.
Chef Mara Salles este un Chef brazilian cunoscut, ce documenteaza mancarurile regionale de peste 20 de ani, fiind de asemenea si profesor de gastronomie. Ea ne este gazda in turneul nostru culinar prin Brazilia
Descopera mai multe despre Bucataria Braziliana si despre alte bucatarii ale lumii!
Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.