Bucataria frantuzeasca si preparatele coreene traditionale au in comun steak tartarul, doar ca preparatul coreean contine ingrediente si condimente specifice!
Piata Gwanjang din Seoul este cea mai veche piata stradala, unde vei gasi crab albastru, marinat in soia, crabi mici, asezonati cu pasta de ardei iute, diferite feluri de kimchi si populara yukhoe, adica steak tartar coreean. Similara tartarului frantuzesc, versiunea coreeana este asezonata cu sos de soia, zahar, sare, ulei de susan, ceapa verde, usturoi tocat, seminte de susan, piper negru si para coreeana taiata Julienne. Acest preparat este servit cu un ou crud deasupra.
Descopera mai multe despre Bucataria Coreeana si despre alte bucatarii ale lumii!
Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.