Menu
Unilever Food Solutions » Home
  • Home
  • Inspiratie zi de zi
    • Inspiratie zi de zi
    • UFS Academy
    • Impreuna in perioada COVID-19
    • Trenduri
    • Bucatariile lumii
    • Evenimente
    • UniChef
    • Knorr Bulioane
    • Deserturi
    • Sustenabilitate
    • Fara gluten
    • Lipton
    • La drum cu Hellmann's
    • Sosuri de la A la Z
    • Knorr Condimente
  • Retete
  • Produse
    • Toate produsele
    • Ceai
    • Concentrate si Condimente profesionale pentru marinare si grill
    • Deserturi & Topping-uri
    • Grasimi pentru gatit si grasimi tartinabile
    • Pasta de tomate si rosii
    • Sosuri
    • Supe si Ingrediente speciale
  • Unichef
  • Despre noi
    • Autentifica-te
    • Contul meu
    • Iesi din cont
  • Contact
  • {query} in produse
  • {query} in retete
  • {query} in altele
toate
    • Ai uitat parola?

      Se conecteaza

      Va rugam asteptati…

    • Creaza cont
    • Contact
    • Contul meu
    • Contact
    • Iesi din cont
  1. Home
  2. Inspiratie zi de zi
  3. Bucatariile lumii
  4. Bucataria coreeana
  5. Piata Gwanjang din Seoul
  1. Bucataria coreeana
  • Facebook-Link opens in a new window - article - Piata Gwanjang din Seoul
  • Twitter-Link opens in a new window - article - Piata Gwanjang din Seoul
  • Pinterest-Link opens in a new window - article - Piata Gwanjang din Seoul
  • Google Plus-Link opens in a new window - article - Piata Gwanjang din Seoul
  • Bucatariile lumii

Piata Gwanjang din Seoul

Bucataria frantuzeasca si preparatele coreene traditionale au in comun steak tartarul, doar ca preparatul coreean contine ingrediente si condimente specifice!

Piata Gwanjang din Seoul este cea mai veche piata stradala, unde vei gasi crab albastru, marinat in soia, crabi mici, asezonati cu pasta de ardei iute, diferite feluri de kimchi si populara yukhoe, adica steak tartar coreean. Similara tartarului frantuzesc, versiunea coreeana este asezonata cu sos de soia, zahar, sare, ulei de susan, ceapa verde, usturoi tocat, seminte de susan, piper negru si para coreeana taiata Julienne. Acest preparat este servit cu un ou crud deasupra.

00:43

Descopera mai multe despre Bucataria Coreeana si despre alte bucatarii ale lumii!

Articole recomandate

    • Bucataria coreeana
    Gratarul coreean
    • Bucataria coreeana
    Kimchi Coreean proaspat
    • Bucataria coreeana
    Galuste Coreene
    • Bucataria vietnameza
    Sandvisul vietnamez Banh Mi

Ce vei obține

  • Acces către cursuri gratuite pentru bucătari
  • Rețete și ponturi de la chefi din întreaga lume
  • Cele mai recente trenduri culinare
CREEAZĂ CONT
Ai deja cont? Intră aici
  • Home
  • Inspiratie zi de zi
  • Retete
  • Produse
  • Unichef
  • Despre noi
  • Aboneaza-te la newsletter
  • Selectati tara
  • Please Recycle
  • Termeni legali
  • Informare de confidentialitate
  • Informare privind modulele cookie
  • Harta site-ului
Aboneaza-te la newsletterul nostru si afla ultimele noutati!

Aboneaza-te acum si te vei bucura de retete, trenduri internationale si multe alte noutati!

Ne gasesti pe...
  • Facebook Facebook
  • YouTube YouTube
  • Unichef Unichef
Unilever Food Solutions » Home

© 2021 Unilever Food Solutions | Toate drepturile rezervate

Unilever Food Solutions » Home

Instaleaza aplicatia pe iPhone-ul tau Instaleaza aplicatia pe iPad-ul tau Instaleaza aplicatia pe telefonul tau Android Instaleaza aplicatia pe telefonul tau Windows

Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.

x