Felurile de mancare din carne la gratar sunt in Coreea prilej de demonstrare a maiestriei in taierea carnii dar si in aromarea si pregatirea ei, simplu si plin de gust.
Gratarul coreean este reprezentat de carne de vita subtire taiata, adesea din muschi, fleica, piept sau antricot, facuta la gratar pe gaz sau carbuni. Cateii de usturoi si cuisoarele adesea acompaniaza carnea, care este apoi invelita in salata verde cu sosuri stil dip iuti, condimentate si ceapa rasa.
Jia Choi este profesor de gastronomie coreeana si studiaza aceste preparate. Este de asemenea C.E.O. al O’ngo Food Communications si O’ngo Food Tours. Ea ne va ajuta sa exploram bucatariile, pietele si restaurantele Coreei de Sud, unde vom observa cei mai populari chefi si specialisti culinari discutand ingredientele si tehnicile autentice, demonstrand cum se prepara mancarurile locale.
Descopera mai multe despre Bucataria Coreeana si despre alte bucatarii ale lumii!
Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.