Menu
Unilever Food Solutions » Home
  • Home
  • Inspiratie zi de zi
    • Inspiratie zi de zi
    • UFS Academy
    • Impreuna in perioada COVID-19
    • Trenduri
    • Bucatariile lumii
    • Evenimente
    • UniChef
    • Knorr Bulioane
    • Deserturi
    • Sustenabilitate
    • Fara gluten
    • Lipton
    • La drum cu Hellmann's
    • Sosuri de la A la Z
    • Knorr Condimente
  • Retete
  • Produse
    • Toate produsele
    • Ceai
    • Concentrate si Condimente profesionale pentru marinare si grill
    • Deserturi & Topping-uri
    • Grasimi pentru gatit si grasimi tartinabile
    • Pasta de tomate si rosii
    • Sosuri
    • Supe si Ingrediente speciale
  • Unichef
  • Despre noi
    • Autentifica-te
    • Contul meu
    • Iesi din cont
  • Contact
  • {query} in produse
  • {query} in retete
  • {query} in altele
toate
    • Ai uitat parola?

      Se conecteaza

      Va rugam asteptati…

    • Creaza cont
    • Contact
    • Contul meu
    • Contact
    • Iesi din cont
  1. Home
  2. Inspiratie zi de zi
  3. Bucatariile lumii
  4. Bucataria coreeana
  5. Gratarul coreean
  1. Bucataria coreeana
  • Facebook-Link opens in a new window - article - Gratarul coreean
  • Twitter-Link opens in a new window - article - Gratarul coreean
  • Pinterest-Link opens in a new window - article - Gratarul coreean
  • Google Plus-Link opens in a new window - article - Gratarul coreean
  • Bucatariile lumii

Gratarul coreean

Felurile de mancare din carne la gratar sunt in Coreea prilej de demonstrare a maiestriei in taierea carnii dar si in aromarea si pregatirea ei, simplu si plin de gust.

Gratarul coreean este reprezentat de carne de vita subtire taiata, adesea din muschi, fleica, piept sau antricot, facuta la gratar pe gaz sau carbuni. Cateii de usturoi si cuisoarele adesea acompaniaza carnea, care este apoi invelita in salata verde cu sosuri stil dip iuti, condimentate si ceapa rasa.

01:05

Expert local:

Expert local:

Jia Choi este profesor de gastronomie coreeana si studiaza aceste preparate. Este de asemenea C.E.O. al O’ngo Food Communications si O’ngo Food Tours. Ea ne va ajuta sa exploram bucatariile, pietele si restaurantele Coreei de Sud, unde vom observa cei mai populari chefi si specialisti culinari discutand ingredientele si tehnicile autentice, demonstrand cum se prepara mancarurile locale.

Macelarie la rang de arta

Macelarie la rang de arta

Descopera cum Chef Kim Yo-Han cresteaza o coasta imensa

Descopera mai multe despre Bucataria Coreeana si despre alte bucatarii ale lumii!

Articole recomandate

    • Bucataria coreeana
    Kimchi Coreean proaspat
    • Bucataria coreeana
    Galuste Coreene
    • Bucataria coreeana
    Piata Gwanjang din Seoul
    • Bucataria frantuzeasca
    Un tur culinar prin Paris

Ce vei obține

  • Acces către cursuri gratuite pentru bucătari
  • Rețete și ponturi de la chefi din întreaga lume
  • Cele mai recente trenduri culinare
CREEAZĂ CONT
Ai deja cont? Intră aici
  • Home
  • Inspiratie zi de zi
  • Retete
  • Produse
  • Unichef
  • Despre noi
  • Aboneaza-te la newsletter
  • Selectati tara
  • Please Recycle
  • Termeni legali
  • Informare de confidentialitate
  • Informare privind modulele cookie
  • Harta site-ului
Aboneaza-te la newsletterul nostru si afla ultimele noutati!

Aboneaza-te acum si te vei bucura de retete, trenduri internationale si multe alte noutati!

Ne gasesti pe...
  • Facebook Facebook
  • YouTube YouTube
  • Unichef Unichef
Unilever Food Solutions » Home

© 2021 Unilever Food Solutions | Toate drepturile rezervate

Unilever Food Solutions » Home

Instaleaza aplicatia pe iPhone-ul tau Instaleaza aplicatia pe iPad-ul tau Instaleaza aplicatia pe telefonul tau Android Instaleaza aplicatia pe telefonul tau Windows

Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.

x