Preparatele indiene sunt aromate iar noi te invitam sa descoperi ce ingrediente se folosesc direct din pietele speciale de condimente
Gaseste o varietate de condimente cultivate local la piata de condimente Cochin din Kerala. De la ardei iuti proaspat recoltati la nucsoara neprocesata si pana la nucile de betel proaspete, condimentele sunt o parte importanta din bucataria indiana.
Chef Julie Sahni, bucatar chef, profesor de gatit si autor, ne-a prezentat piata de condimente Cochin. Julie este proprietara Scolii Indiene de Gatit Julie Sahni, care a fost nominalizată pentru un premiu IACP si a predat la programele de arta culinara ale Universitatii din New York si Boston.
Descopera mai multe despre Bucataria Indiana si despre alte bucatarii ale lumii!
Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.