Menu

Ingredientele secrete din pregatirea unui desert sunt maiestria, pasiunea si un strop de arta. Acum este mai usor sa aduci ingredientele magice in bucataria ta, cu gama pentru deserturi Carte D’or.

Atat de simplu, incat oricine din bucataria ta poate pregati deserturi savuroase rapid, eficient si atat de delicios! Cu atat mai mult, daca te numeri printre cei 5 castigatori ce vor aduce in bucataria lor unul dintre cele 5 seturi pentru decorarea deserturilor oferite ca premii la tombola*.

Ce trebuie sa faci pentru a te numara printre castigatori?

Comanda de pe site in perioada 22 noiembrie 2017 - 22 ianuarie 2018:

Comanda

Comanda

4 topping-uri Carte D’or si 12 bucati Rama Cremefine 31% multiple aplicatii

SAU

Comanda

Comanda

4 deserturi Carte D’or si 12 bucati Rama Cremefine 31% multiple aplicatii

 

Si vei primi garantat un desert la alegere dintre Carte D’or Prajitura cu ciocolata sau Carte D’or Tiramisu.

Toti participantii intra automat mai departe in tragerea la sorti pentru un set decor pentru deserturi, care va avea loc pe 7 februarie! Cei  5 castigatori ai seturilor vor fi desemnati pe site dupa data de 9 februarie.

Produsele comandate vor fi livrate de catre distribuitorul agreat. In urma plasarii comenzii vei fi contactat telefonic de catre consultantul nostru si veti stabili de comun acord detaliile livrarii.

Surprizele Carte D’or nu se opresc aici!

Pentru ca ne dorim sa te inspiram in crearea celor mai savuroase deserturi , ambasadorul Chef Simona Pope a realizat pentru noi 9 retete folosind gama de deserturi Carte D’or. Cu ajutorul celor 9 retete vei vedea cat de usor este sa prepari un desert in bucataria ta. Iata una dintre retete:

Ciocolata cu cacao si ciocolata alba intr-un duo mousse usor de preparat

01:31

Desigur, pentru Chef Simona Pope a fost mai mult decat simplu sa pregateasca deserturile Carte D’or. Insa, provocarea Carte D’or a fost ca doua dintre retete sa fie preparate aproape integral de catre un sous-chef! Vei vedea cum s-a descurcat sous-chef-ul. In curand vei putea urmari toate videoclipurile cu retetele pregatite pe pagina de Facebook, pe YouTube si aici pe site.

Ramai conectat la noutatile Unilver Food Solutions pe Facebook si newsletter. Pe langa video-uri iti vom oferi acces la un material complet descarcabil cu toate retetele propuse de noi, dar si trucuri si secrete pentru realizarea celor mai bune deserturi cu gama Carte D’or, de la bucatari pentru bucatari.

Misiunea noastra este sa iti aratam cat de simplu este sa pregatesti un desert cu gama Carte D’or, dar si cat de apreciat va fi rezultatul!

*Pentru mai multe detalii citeste regulamentul campaniei aici.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu