Menu

Redirecting...

Pentru cea mai buna experienta, foloseste unul dintre urmatoarele browsere: Chrome, Firefox sau Safari. Vrei sa accesezi instrumentul de pe mobil? Fa clic aici pentru cea mai bună experiență.

Knorr Professional a petrecut peste 180 de ani reunind ingrediente perfecte care transformă mancaruri simple în preparate inedite. Cu ajutorul gamei noastre de bulioane și a pasiunii comune pentru farfurii pline de bucurie, oferim bucătarilor profesioniști elementele de bază pentru a crea momente memorabile pentru oaspetii lor.

Gama noastră de bulioane include concentrate sub forma de pasta, bulioane lichide concentrate, bulion lichid cu consistenta gelationoasa sau concentrat sub forma de pudra. Răspunde la întrebările din instrumentul de mai sus și descopera cel mai bun bulion pentru locatia ta.

Intelegem ca nevoile bucatarilor și ale operatorilor HoReCa evolueaza constant – asadar si noi evoluam odata cu acestia, oferindu-le o gama larga de variante si formate de bulioane care sa corespunda cu cerintele si dorintele oaspetilor – produse fara gluten, fara lactoza, fara conservanti sau coloranti artificiali. Descopera aici intreaga gama de bulioane Knorr Professional.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu