Creativitatea se cultivă zi de zi în bucătării pline de provocări, iar dacă ești bucătar profesionist, știi că fiecare preparat este o oportunitate de a inova, de a eficientiza procesele și de a menține gustul la cele mai înalte standarde. Acum ai ocazia să valorifici aceste abilități într-un nou concurs dedicat profesioniștilor din gastronomie!
Gătește cu unul dintre Sosurile din gama Knorr Professional, înscrie-ți rețeta până pe 31 august 2025 și poți câștiga premii special alese pentru cei care transformă preparatele în experiențe memorabile pentru cei ce le degustă!
Cum poți participa?
Tot ce trebuie să faci este să alegi unul dintre Sosurile Knorr Professional și să pregătești o rețetă originală care să reflecte stilul tău și beneficiile acestui ingredient versatil.
Iată pașii pe care trebuie să-i urmezi:


PASUL 4
Încarcă în formular o fotografie cu preparatul final și rețeta completă calibrată pentru 4 porții în care să incluzi lista de ingrediente și modul de preparare.

PASUL 5
Răspunde la întrebarea: „Ce impact au avut sosurile Knorr Professional în rețeta ta?”
Ce poți câștiga?
Premiile sunt pe măsura creativității și pasiunii tale pentru gastronomie. Astfel, bucătarii celor mai apreciate zece rețete, vor fi premiați după cum urmează:

LOCUL 1
Tunică de bucătar Chef Works Hartford – personalizată
Șorț Boulder Chef Works – personalizat
Set cuțite Maranc, oțel german, 6 piese

LOCUL 2
Șorț Boulder Chef Works – personalizat
Set cuțite Maranc, oțel german, 3 piese

LOCUL 3
Set cuțite Maranc, oțel german, 3 piese

LOCURILE 4-10
Șorț Chef Works Brio cu pieptar
Jurizare
Rețetele vor fi evaluate anonim (fără date despre participant), în baza a trei criterii clare. Astfel, juriul, format din Chef Robert Voicu și Chef Septimiu Mișin, profesioniști din echipa Unilever Food Solutions România, vor puncta următoarele aspecte.
- Acuratețea și coerența rețetei – maxim 20 de puncte
- Ingeniozitatea – maxim 10 puncte
- Aspectul preparatului final – maxim 30 de puncte
Scorul final va fi reprezentat de media aritmetică a celor două jurizări.
Perioada de desfășurare
Înscrierile se fac în perioada 22 iulie - 31 august 2025, iar jurizarea va fi realizată între 1 și 3 septembrie 2025. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 8 septembrie 2025.
Gama Knorr Professional Sosuri – inspirație fără limite
Fiecare sos din gama Knorr Professional este conceput pentru a susține creativitatea bucătarului modern, aducând eficiență, consistență și versatilitate în bucătărie. De la Sosuri Deshidratate care oferă control și stabilitate, până la Sosuri Lichide, gata să transforme orice farfurie într-o operă de artă, ai la dispoziție tot ce îți trebuie pentru a găti cu mai mult - mai multă inspirație, mai multă siguranță, mai puțin stres.
Gătește fără limite și câștigă cu Knorr Professional! Intră în competiție până pe 31 august 2025 și inspiră întreaga comunitate culinară! Vezi regulamentul complet, AICI.