Menu

01:32

Introducere

Chef Maritz, de la Longridge Wine Estate, ne prezintă un meniu bogat în produse sezoniere din grădina organică a restaurantului. Învață să gătești două preparate inspirate din Africa de Sud - Caracatiță la grătar și Prăjitură cu mămăligă și fistic - în timp ce te răsfeți cu ingrediente cultivate în casă.

01:47

Conceptul

Chef Maritz împărtășește viziunea pentru restaurant - un concept "din grădină la masă" care oferă preparate cu ingrediente organice cu o abordare durabilă.

04:23

Caracatița - Partea I Prepararea

De la caracatiță până la fabricarea de chutneys și salsas - Urmărește partea I. Află sfaturi de top despre condimente și caracatițe la grătar, în timp ce pregătim garnituri proaspete și de sezon.

02:18

Caracatița - Partea a II-a Prepararea

Partea a II-a aduce toate ingredientele împreună, începând cu o bază de chutney, acoperită cu caracatiță, salsa și cracker cu vlăstari de fasole pentru garnisire.

03:05

Prăjitură vegană cu mămăligă și fistic - Partea I - Pregătirea

Această prăjitură simplă nu trece peste texturi și arome. Află din ce este formată baza fără grâu și lactate, folosind ingrediente precum coaja de lămâie, fistic, ulei de măsline și migdale.

01:45

Prăjitură cu mămăligă și fistic - Partea a II-a - Ingrediente

Chef Maritz împărtășește una dintre componentele cheie pentru desert - fructele guava. Combinând guava cu cardamom, vanilie, bețișoare de scorțișoară și Chandon blanc facem un sirop și un piure delicios. Se combină cu un iaurt din nucă de cocos și fulgi mari de nucă de cocos prăjiți.

02:11

Prăjitură cu mămăligă și fistic - Partea a III-a - Plating-ul

Montează pe farfurie toate ingredientele combinând prăjitura spongioasă cu toppinguri precum sirop, fulgi mari de nucă de cocos și un iaurt aerat din nucă de cocos.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu