Menu

03:18

Metodologia analizei hazardelor și a punctelor critice de control (HACCP)

Angajat pentru siguranța alimentelor, Unilever Food Solutions vă prezintă un ghid simplu de igienă care oferă soluții utile și profesionale pentru a menține o bucătărie curată și sigură. Acest prim capitol vă va prezenta HACCP, un plan care vă ajută să vă organizați afacerea în așa fel încât să devină mai eficientă. 

08:05

Principiile de bază ale HACCP

Acest capitol vă prezintă metodologia și cele șapte principii ale HACCP. Fiți ghidați prin învățarea pas cu pas pentru a identifica problemele înainte ca acestea să poată duce la probleme mai grave. Recunoașteți cele patru pericole pentru siguranță, primiți exemple de monitorizare și îmbunătățiți-vă mediul la locul de muncă.

01:15

Reducerea complexității

Învață să reduci complexitatea proceselor din bucătăria ta pentru a crea un mediu de lucru eficient.

02:47

Igiena Personală

Primește îndrumări cu privire la importanța critică a igienei personale în bucătărie. Crește siguranța îmbunătățind igienă personală și a uniformelor în bucătărie, a echipamentelor și a instrumentelor.

3:00

Recepționarea materiei prime

In acest capitol discutăm despre selectarea unui furnizor adecvat care corespunde cerințelor tale. Evită riscurile inutile și oferă siguranță și protecție generală a afacerii. Află cum să recunoști și să revizuiești cei mai buni furnizori și condițiile lor în mod corespunzător.

07:12

Depozitarea 

Stocarea corectă a produselor este esențială pentru a crește siguranța clienților tai, oferind simultan soluții economice pentru locatia ta. Evită greșelile, îmbunătățește comunicarea și înțelege cerințele de stocare unice pentru fiecare produs.

06:17

Prepararea

Timpul de pregătire este extrem de important pentru siguranța alimentelor. Acest capitol oferă sfaturi de top pentru pregătirea corectă a alimentelor de la prăjire, decongelare și tăiere. Înțelegeți riscurile implicate și cum să le evitați.

02:33

Regenerarea - Menținerea preparatelor

Aflați cum să întrețineți mâncarea gătită înainte de service, permițându-le să ajungă la clienți cât mai proaspătă și în siguranță.

02:55

Service-ul

Asigură-te că grija avută la gătire este continuată și la servirea și prezentarea unui preparat. Primește sfaturi profesionale despre îngrijirea alimentelor pentru bufet și menținerea standardelor de sănătate.

01:41

După service

Aflați cum să vă asigurați că standardele de siguranță alimentară sunt menținute chiar și după service; încurajând personalul să curețe în mod corespunzător bucătăria, în timp ce facilitează lucrul pentru a doua zi.

01:56

Eliminarea reziduurilor alimentare

Există întotdeauna multe reziduuri generate după un service. Luați în considerare aceste recomandări utile pentru a vă asigura că reziduurile sunt eliminate și aruncate cât mai igienic posibil, pentru a evita apariția bacteriilor dăunătoare.

04:35

Curățenia și mentenanța

Acești pași simpli vă vor ajuta să înțelegeți că măsurile de curățare și întreținere au prioritate ridicată în siguranța alimentară. Aceste sfaturi îți vor permite ție și personalului tău să vă asigurați că veți curăța și că veți avea grijă de mediul de lucru în mod corespunzător.

02:43

Raportul săptămânal

Asigură-te că informațiile cheie sunt comunicate, înregistrate și că procedurile de siguranță sunt urmate eficient. Acest capitol te va ajuta să treci prin toate verificările necesare pe care ar trebui să le înregistrezi.

00:47

Incheiere

Siguranța alimentelor este esențială pentru succesul oricărei unități alimentare / restaurant; cu toate acestea, știm că este o provocare majoră. Acesta este motivul pentru care ne dedicăm să fim un instrument adecvat pentru a te ajuta pe tine și personalul tău prin această provocare.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu