Menu

01:15

Introducere

Se spune că mâncăm cu ochii, așa că învățați cum să îmbunătățiți abilitățile de plating cu Chef Coetzee de la Urbanologi, Johannesburg. Înțelegeți importanța platingului în arta culinară și creați cadrul perfect pentru preparatul vostru. Învățați tehnicile, instrumentele și tendințele cu sfaturi și exemple, precum și rețete de sezon. 

02:30

Considerente pentru plating

Bucătarul Coetzee ne povestește influențele estetice ale platingului, de la aspectul practic la viteza repetării platingului, stil, identitate și ingrediente de sezon.

02:15

Componente din cartof dulce

Folosind un cartof dulce, bucătarul Coetzee discută componentele care compun un preparat bun. De la temperatură la textură, deprindeți elementele estetice împreună cu rețeta preparatului cu cartofi dulci de la Urbanologi.

03:05

Farfurii

Aflaţi felul în care forma farfuriei influențează modul în care faceți plating, cu recomandări profesioniste privind folosirea unui sistem de încadrare pentru a evita punctele moarte și a obține un aspect estetic natural. 

03:45

Bun vs. Rău

Folosind o salată de sezon, Chef Coetzee arată cum să și cum să nu abordezi modul de prezentare, cu două rezultate diferite. Recreați platingul rapid cu rezultate perfecte urmând recomandări privind culorile, structura și straturile.

03:01

Cartof dulce (farfurie rotundă)

Veți fi ghidați pe parcursul procesului de plating a unui preparat cu cartof dulce, mousse cu lapte de capră și rooibos pe o farfurie rotundă.

 

03:33

Conopidă (farfurie dreptunghiulară)

Folosind o farfurie dreptunghiulară și tonuri monocromatice, bucătarul Coetzee ne prezintă platingul unei salate cu conopidă. Experimentați prin vizualizarea preparatului înainte de a-l monta pe farfurie și prin crearea de preparate interesante. 

 

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu