This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Introducere
Se spune că mâncăm cu ochii, așa că învățați cum să îmbunătățiți abilitățile de plating cu Chef Coetzee de la Urbanologi, Johannesburg. Înțelegeți importanța platingului în arta culinară și creați cadrul perfect pentru preparatul vostru. Învățați tehnicile, instrumentele și tendințele cu sfaturi și exemple, precum și rețete de sezon.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Considerente pentru plating
Bucătarul Coetzee ne povestește influențele estetice ale platingului, de la aspectul practic la viteza repetării platingului, stil, identitate și ingrediente de sezon.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Componente din cartof dulce
Folosind un cartof dulce, bucătarul Coetzee discută componentele care compun un preparat bun. De la temperatură la textură, deprindeți elementele estetice împreună cu rețeta preparatului cu cartofi dulci de la Urbanologi.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Farfurii
Aflaţi felul în care forma farfuriei influențează modul în care faceți plating, cu recomandări profesioniste privind folosirea unui sistem de încadrare pentru a evita punctele moarte și a obține un aspect estetic natural.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Bun vs. Rău
Folosind o salată de sezon, Chef Coetzee arată cum să și cum să nu abordezi modul de prezentare, cu două rezultate diferite. Recreați platingul rapid cu rezultate perfecte urmând recomandări privind culorile, structura și straturile.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Cartof dulce (farfurie rotundă)
Veți fi ghidați pe parcursul procesului de plating a unui preparat cu cartof dulce, mousse cu lapte de capră și rooibos pe o farfurie rotundă.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Conopidă (farfurie dreptunghiulară)
Folosind o farfurie dreptunghiulară și tonuri monocromatice, bucătarul Coetzee ne prezintă platingul unei salate cu conopidă. Experimentați prin vizualizarea preparatului înainte de a-l monta pe farfurie și prin crearea de preparate interesante.