Menu

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:43

1. Introducere în managementul risipei alimentare

În acest video, îl veți întâlni pe Chef Richard Green, care va prezenta câteva dintre efectele  de top și acțiunile care pot fi întreprinse pentru a le reduce.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

00:54

2. Cum se întocmește un audit al risipei

Un punct major de control într-o bucătărie este auditul risipei. Află scopul unui audit al reziduurilor și cum să efectuezi unul în propria bucătărie.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:24

3. Achiziții eficiente

O modalitate de reducere a risipei dintr-o bucătărie este achiziționarea eficientă. Studiază motivul pentru care acest lucru este important și află câteva sfaturi despre cum să faci acest lucru.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:24

4. Controlul stocului și Crearea meniului

Managerul de Operațiuni Santosh Shetty vă va învăța despre avantajele menținerii meniurilor în tendințele actuale.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:22

5. Managementul risipei din timpul preparării

Află câteva sfaturi și trucuri despre cum să profiți la maximum de reziduurile alimentare pentru a reduce costul general al risipei din timpul preparării.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:19

6. Managementul risipei din farfurii

Cum poți minimiza risipa care vine de la clienți? Urmărește acest video pentru a afla mai multe.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:19

7. Managementul risipei de la bufet

O modalitate bună de gestionare a risipei de la bufet este de a învăța cum să estimezi corect câți oameni vor lua masa. Află câteva sfaturi urmărind acest video.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu