Menu

În cadrul Foodservice & Hospitality Expo 2024, Chef Robert Voicu și cei 3 chefi invitați au pregătit 10 rețete spectaculoase, inspirate de tendințele actuale: MENIURI CU RISIPĂ ALIMENTARĂ REDUSĂ și LEGUME IREZISTIBILE. Demonstrațiile culinare au pus în valoare tehnici moderne, combinații inedite și o atenție deosebită pentru reducerea risipei alimentare.

Urmărește cele 4 videouri pentru a descoperi modul de pregătire al preparatelor, precum și sfaturi utile și idei creative din partea chefilor!

Ce s-a gătit pe parcursul celor 3 zile?

 

07:31

În cadrul Foodservice & Hospitality Expo 2024, Chef Liviu Morărescu a pregătit alături de Chef Robert Voicu 4 preparate de excepție.

Urmărește demonstrația culinară pentru a descoperi cum au aromatizat și integrat ciupercile Shimeji într-un ramen autentic, dar și ce alte trei preparate au realizat!

Chef Liviu Morărescu

Câștigător al UniChef CUP 2022, Liviu Morărescu și-a început cariera în bucătărie la 22 de ani. A urmat o școală hotelieră la îndemnul mamei sale, iar pasiunea pentru gătit l-a propulsat rapid în carieră. Acum, Chef Liviu Morărescu ne inspiră prin preparatele sale echilibrate și prin tehnicile atent aplicate.

 

 

05:12

Chef Andrei Moldovan și Chef Robert Voicu s-au inspirat din Meniurile Viitorului și au pregătit un preparat inedit la Foodservice & Hospitality Expo 2024.

Descoperă cum au reinterpretat clasicul Fish & Chips și ce alte elemente au preparat în demonstrația culinară!

Chef Andrei Moldovanu

Executive Chef și proprietar al restaurantului Eker, Andrei Moldovanu este cunoscut pentru creativitatea sa și pentru modul în care îmbină tradițiile gastronomice cu tehnici moderne. Chef Andrei Moldoveanu aduce întotdeauna un plus de rafinament și originalitate în preparatele pe care le servește.

 

 

04:33

Somonul a fost vedeta preparatului pregătit de Chef Adrian Dragoman.

Urmărește demonstrația culinară din cadrul Foodservice & Hospitality Expo 2024 și lasă-te inspirat de Meniurile Viitorului!

Chef Adrian Dragoman

Adrian Dragoman este un bucătar al noii generații, care reușește să impresioneze prin pasiunea și atenția la detalii. Cu fiecare preparat, Chef Adrian Dragoman demonstrează că perseverența și dorința de a evolua sunt cheia succesului în bucătărie.

 

 

11:01

Chef Robert Voicu i-a încântat pe cei prezenți la Foodservice & Hospitality Expo 2024 cu 3 preparate ale viitorului.

Urmărește demonstrația culinară și descoperă meniul complet, pe bază de plante, propus de Chef Robert Voicu!

Chef Robert Voicu

Este sufletul proiectului UniChef: “Ma bucur ca fac parte din povestea UniChef, care de-a lungul timpului m-a inspirat prin cat de mult poate creste o comunitate atunci cand este bazata pe invatare, pasiune si educatie.”

Executive Chef Unilever Food Solutions, Robert Voicu are cu o experienta in industria HoReCa de peste 25 ani si o paleta internationala de cursuri absolvite in tari precum UK, Germania, Thailanda, Olanda. Inainte de a se alatura echipei UFS, a lucrat ca chef consultant pentru Bestfoods. Pasiunea pentru bucatarie si-a descoperit-o timpuriu, inca din anul 1986 cand a inceput sa lucreze in bucatarii profesionale din Romania si Germania.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu